RØD ramme med presenning for Garden Trailer 200

 • Komplett 80 cm høy tilhengerramme med vanntett presenning designet for Garden Trailer 200. Rammen passer til hengere med mål på 200x106 cm.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT001285
червонийszary
1 102,55 NOK
888,78 NOK
888,78 NOK Pris eks, MVA
Du sparer 19% (213,77 NOK).
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Rammen til tilhengeren, 80 cm høy, med rød presenning

  En ramme til henger med presenning som passer til Garden Trailer 200 og andre tilhengere med transportflate på 200x106 . Rammen er 80 cm høy på høyeste punkt og har gavltopp for bedre drenering av vann og snø under kjøring. Den er laget av meget solide stålbjelker beskyttet mot rust ved å galvanisere dem. Rammen er boltet med skruer, som følger med i settet. Det hele skaper en sterk og stabil ramme for presenningen.

  Ramme til tilhengeren
  Ramme med presenning for tilhenger

  En ramme som vil være nyttig for deg på alle ruter

  Rammen med presenning til tilhengeren beskytter lasten mot ugunstige værforhold: regn, hagl, snø og sol. Når du installerer den på tilhengeren din, trenger du ikke bekymre deg for om regnet plutselig tar deg og lasten blir våt mens du kjører. Presenningen er laget av et tykt, vanntett materiale og selv langvarig nedbør vil ikke lekke den. Den grå fargen på presenningen gjør at den ser perfekt ut for enhver bilhenger og den ser bra ut. Settet, sammen med rammen og presenningen, er også ledsaget av et fleksibelt tau med kroker , som gir rask oppspenning av presenningen.

  Kraftig og vanntett presenning med bakåpning

  Presenningen er utstyrt med en åpning bak som letter lasting og lossing av varer fra tilhengeren. Du trenger ikke fjerne hele presenningen for å komme til det transporterte godset. Alt du trenger å gjøre er å løfte to belter som beskytter den bakre delen av presenningen mot uønsket løft mens du kjører eller står. Deretter trenger du bare å rulle opp denne delen og sette den på den øvre bjelken av rammen. På denne måten har du enkel tilgang til innsiden av tilhengeren, selv uten å måtte åpne bakluken. Det er en veldig komfortabel løsning som vil være nyttig under hver tur.

  Bakre stativ for tilhenger
  Tekniske mål
  Rammehøyde:
  800 mm
  Ramme lengde:
  2055,5 mm
  Ramme bredde:
  1116 mm
  Kolor pokrowca:
  червоний
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel