Henger til bilen 150x106 med BIS sider, Stativ og presenning DMC 750 KG Garden Trailer 150 Unitrailer

 • Bilhenger i sett med ekstra BIS-plater, ramme og H800 presenning. Høyden på transportflaten er 144 cm. Gulvmål 150x106. DMC fra 300 til 750 kg. Tiltbart trekk, åpne bakside. Levering i hele Polen.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT001766
NOK 31 055,47
NOK 25 248,35 Pris eks, MVA
Du sparer -260.77% (-22447.36NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Henger til personbilen Garden Trailer 150

  Ønsker du en kompakt bilhenger med høyest mulig høyde på transportflaten, så vil Garden Trailer 150 tilhenger utstyrt med en ekstra BIS skjenk og en ramme med H800 deksel oppfylle dine forventninger. Denne lille tilhengeren har en transportflate på 150x106 cm. Grunnsidene er 32 cm høye. De overlagrede BIS-sidene har også samme høyde, som i kombinasjon gir 64 cm. Rammen med dekselet er ytterligere 80 cm, så du får hele 144 cm totalt ! I tillegg beskytter en slik kombinasjon de transporterte gjenstandene mot vind, regn, snø eller sol. Lasten din vil alltid være trygg uavhengig av ytre forhold. Et slikt sett anbefales spesielt for personer som har tenkt å transportere husholdningsapparater, elektronikk eller møbler på en tilhenger festet til bilen. Du kan også demontere hvilket som helst av tilleggsutstyrsalternativene når som helst og la bare én av dem eller tilhengeren stå i sin grunnversjon.

  Frakt fra et rederi direkte til ditt hjem eller bedrift

  Butikken vår er den eneste i Polen som sender komplette trailere klare for kjøring direkte til adressen som er angitt innen 24 timer etter bestillingen. Vi gir tilhengeren et komplett sett med registreringsdokumenter: godkjenning, autorisasjonsbevis og 23 % mva-faktura . Tilhengeren kan registreres for én eier, firma eller flere sameiere. Det er unntatt fra PPC. Som letthenger trenger den ikke kontrolleres. Den trenger kun å være forsikret, og våre kunder kan regne med spesialrabatt på den obligatoriske ansvarsforsikringen hos Generali. Det er nok å kontakte forsikringsselskapet ved å bruke skjemaet eller et dedikert telefonnummer. Tilhengeren kan kjøres i Polen med en maksimal hastighet på 80 km/t , og er godkjent for hastigheter opp til 110 km/t.

  Bilhenger

  Tilhengeren er perfekt for din bil

  Den høye, men små Garden Trailer 150 i versjonen med BIS fallsider og ramme med presenning passer perfekt til en personbil eller en buss. Den lille størrelsen gjør at du ikke kan føle den når den er koblet til bilen. Den lave vekten gjør at den kan slepes komfortabelt med en bil med til og med svært lav effekt. Den moderne enkeltstyrende AL-KO- eller KNOTT -akselen sørger for meget høy slitestyrke, reduserer veiujevnheter og gir meget gode kjøreegenskaper. For bruk hjemme, i hagen, på en tomt eller i en liten bedrift trenger du sannsynligvis ikke et større kjøretøy.

  Biltilhenger billigere i settet

  Ved å bestille Garden Trailer 150 i sett med BIS-plater, ramme og presenning kan du spare mye. For det første har vi spesialpris på et slikt sett, og for det andre slipper du å betale for frakt to eller tre ganger. De fleste som kjøper tilhenger uten tilleggsutstyr kommer tilbake for valgfrie komponenter i løpet av få måneder og må betale for frakt igjen. Elementer som en ramme med presenning eller BIS-sider er nyttige hele året, gir deg trygghet i skiftende vær og en reserve av transportmuligheter.

  Tilhenger for personbil
  Tilhenger for bilen Hagehenger 150

  Du kan utstyre tilhengeren enda bedre!

  Bestill tilleggsutstyr og installer det på tilhengeren din for å øke komforten ved bruk:

  • 32 cm mesh sider
  • ramme med lokk 40 cm
  • flatt deksel
  • sikkerhetsnett
  • støttehjul med klemme
  • ører for å feste belter
  • tyverisikring
  • reservehjul
  • skvettlapper
  • faste sidestøtter
  • hjulklosser
  Når du bestemmer deg for å kjøpe, sjekk DMC, som skal være i dokumentene til tilhengeren. Se punkt O.2 i ditt registreringsbevis for bilen og send oss verdien i det siste trinnet i kurven. DMC.
  Tekniske mål
  Produsent:
  UNITRAILER
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Lett tilhenger
  ,
  Garden Trailer 150
  Maksimalt Tilatt totalvekt:
  300 - 750 kg
  Tilhengervekt:
  108
  Kassemål:
  150 cm x 106 cm
  Sider:
  32 cm
  Fullstendig lengde:
  2400 mm
  Szerokość dolna [nor]:
  1488 mm
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel