Dobbelthjul 200x125 med nettingsider, støttehjul og flat presenning - Garden Trailer 205 DMC 750 KG

 • UNITRAILER Garden Trailer 205 doble hjul med 200x125 cm kasse. Utstyrt med tiltalternativ (tilted). Den er basert på én ubremset AL-KO eller KNOTT aksel. Sendes helt med bud med et komplett sett med dokumenter for registrering. 2 års garanti.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT002379
Maksimalt Tilatt totalvekt: 300 - 750 kg
Kassemål: 200 cm x 125 cm
Sider: 32 cm
Tilleggskarmhøyde: 32 cm
NOK 8 652,30
NOK 7 569,47
NOK 7 569,47 Pris eks, MVA
Du sparer 37.88% (4614.89NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Garden Trailer 205 tipp

  Hvis du ønsker å kjøpe en tohjuling, ikke tenk på brukt utstyr, som ofte allerede er veldig utslitt. Velg et helt nytt kjøretøy utstyrt med 32 cm høye nettingsider, en vanntett flat presenning og et støttehjul med klemme. Garden Trailer 205-modellen er den største tilhengeren i vårt tilbud, med et transportareal på opptil 200x125 cm. Inkludert de grunnleggende sidene er høyden 64 cm. Slike dimensjoner vil absolutt være nok for alle målene du kan sette for henne.

  UNITRAILER Garden Trailer 200 tohjuling kan trekkes av små personbiler med hengerfeste. Ingen ytterligere tillatelser kreves for å bruke den. Alt du trenger er førerkort klasse B. Vi tar oss av det meste av formalitetene for deg ved å utarbeide et sett med dokumenter for ekspressregistrering i Kommunikasjonsavdelingen og ved å overlevere spesialrabatt på obligatorisk ansvarsforsikring på Generalis hjelpetelefon dedikert til våre kunder. Takket være dette kan du bruke den fullt ut umiddelbart etter levering.

  Doble hjul med nettingsider

  Nyttig under arbeid, oppussing og shopping

  En tohjulsbil har en rekke bruksområder som du sikkert kjenner til når du ser etter et slikt kjøretøy. Alle vil finne ekstra plass for transport av verktøy, materialer og varer. Ved å flytte transportoppgaver fra bilen til tilhengeren vil du gjøre bilen din renere og i bedre stand. De fleste skadene på møbeltrekk og smuss oppstår når du på grunn av liten plass prøver å montere alt inn i bilen for enhver pris.

  Hengeren er tilpasset for å transportere alle slags ting på vognen sin, som er laget av svært slitesterk, vanntett, sklisikre kryssfiner. De galvaniserte og multibøyde sidene er tilstrekkelig stive og tåler selv transport av varer som ikke er forsvarlig sikret mot forskyvning. Selvfølgelig, hvis du ønsker å utstyre din tohjuling slik at den er enda mer funksjonell, så begynner våre tilhengere her å veie opp for de konkurrerende modellene som er tilgjengelige for eksempel i supermarkeder.

  Du kan utstyre settet med:

  • hele BIS-sider, som også kan brukes som tredjesider på tilhenger
  • ramme med vanntett deksel av H800
  • faste sidestøtter som stabiliserer posisjonen til tilhengeren under lossing og lasting
  • et reservehjul som vil beskytte deg mot overraskelser på ruten
  • hjulklosser som hindrer tohjulet i å rulle bort i skrånende terreng
  • håndtak for å feste transportbelter for å sikre lasten
  • et sikkerhetsnett for å hindre at lasten glir
  • tyverisikring
  • skvettlapper på fenderne
  Tohjuls tipper
  En tohjuls tilhenger

  Tekniske data for Garden Trailer 205:

  • CHASSIS - den anerkjente nye generasjonen styreaksel fra AL-KO eller KNOTT, med fjærer på torsjonsruller, som gir meget gode kjøreforhold. Tiltbart drag av V-type med WINTERHOFF kulefeste med indikator for riktigheten av koblingen og ståltau. Helårshjul i størrelsen 155/70 R13, som absorberer ujevnheter på veien godt og gir en komfortabel tur med tilhenger. Bærerammen er laget av bøyde stålprofiler, varmgalvanisert, boltet - meget slitesterk og sikker
  • BODYWORK - gulv laget av høykvalitets, vanntett, anti-skli kryssfiner, tykt. 9 mm med mål på transportflaten: 2003 mm lang x 1250 mm bred. Totalmål på tilhengeren: 3087 mm lang x 1680 mm bred x 640 mm høy (med ekstra sider og flat presenning)
  • SIDER - total høyde 64 cm (2x 32 cm), laget av slitesterkt galvanisert stål, beskyttet mot korrosjon. Flerfoldet for større stivhet. Med holdere for arktauet som muliggjør riktig strekking av presenningen. Den bakre sideplaten kan åpnes og demonteres helt.

  Når du bestiller en tohjuling via Internett eller telefon, ikke glem å legge inn DMC -verdien tilpasset bilen din, som du har tenkt å trekke tilhenger med. I feltet "kommentarer til bestilling", som er tilgjengelig etter at du har gått til kurven, vennligst skriv inn tilhengerens DMC (punkt O.2 i registreringsbeviset). DMC.

  Tekniske mål
  Produsent:
  UNITRAILER
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Lett tilhenger
  ,
  Garden Trailer 205
  Maksimalt Tilatt totalvekt:
  300 - 750 kg
  Tilhengervekt:
  128 kg
  Kassemål:
  200 cm x 125 cm
  Sider:
  32 cm
  Tilleggskarmhøyde:
  32 cm
  Fullstendig lengde:
  3067 mm
  Szerokość dolna [nor]:
  1680 mm
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel