Tilbud Salg

1-akslet tilhenger 200x125 med ramme, nettingsider og støttehjul - Garden Trailer 205 DMC 750 KG

 • 1-akslet tilhenger utstyrt med moderne styreaksel, fjærbelastet på torsjonsaksler. Det gir meget gode kjøreegenskaper og store transportmuligheter - transportarealet er 200x125 cm. Vi sender hengeren med bud, den har 2 års garanti
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT002389
Maksimalt Tilatt totalvekt: 300 - 750 kg
Kassemål: 200 cm x 125 cm
Sider: 32 cm
Tilleggskarmhøyde: 32 cm
7 532,91 NOK
6 276,62 NOK
6 276,62 NOK Pris eks, MVA
Du sparer 42.23% (4588.53NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Tilhenger med 1 ubremset styreaksel

  En henger med 1 aksel passer for alle som er på jakt etter et transportkjøretøy knyttet til bil eller buss. Takket være den moderne torsjonsakselen er hengeren veldig god å kjøre og spretter ikke selv ved kjøring med tom lasteflate. Ved bruk av full lastekapasitet, som med en maksimal DMC på 750 kg er hele 622 kg, er tilhengeren nesten umerkelig på kroken. Takket være dette er hver reise med henne en sann nytelse.

  UNITRAILER Garden Trailer 205-modellen er den største 1-akslede tilhengeren i vårt firmas tilbud. Vi brukte tippeteknologien, det vil si muligheten for å vippe draget, som letter lasting og lossing av varer og materialer ved å vippe transportflaten. Denne løsningen er kun tilgjengelig i mer avanserte tilhengere, som ofte koster mye mer enn vårt produkt. Vår tilhenger tilbys til priser som ligner de fra OBI eller Castorama, og gir mye rikere muligheter. Bruk av ekstra nettingsider og ramme med lokk gir en transportflatehøyde på 144 cm. Du kan også feste faste sidestøtter, gulvholdere, et nett for å sikre lasten, eller kjøpe et reservehjul eller hjulklosser. Takket være dette er tilhengeren tilpasset dine behov.

  1-akslet tilhenger

  En henger for jobb og hjem levert rett på døren

  Vår 1-akslede tilhenger leveres direkte hjem til deg med ekspressbud. Tilhengeren er ferdig montert og klar til kjøring. På egenhånd er alt du trenger å gjøre å installere ekstra sider, et støttehjul og en ramme, noe som tar deg opptil flere minutter. Før du går på den første ruten, må du fortsatt registrere den. Du vil få alle nødvendige dokumenter for registrering sammen med tilhengeren. Takket være dette blir et besøk til kommunikasjonsavdelingen bare en kort formalitet. I tillegg vil du, takket være samarbeidet med Generali, få en spesiell rabatt på den obligatoriske tilhengeransvarsforsikringen.

  2 års garanti og høy holdbarhet

  1-akslede UNITRAILER tilhengere kjennetegnes av meget høy slitestyrke. De produseres på en fabrikk i Polen og har hele 2 års garanti implementert på over 150 punkter, ikke bare i landet, men også i hele Europa. Takket være dette kan du være sikker på at du ikke vil ha problemer på noen, selv lang, rute. Vi bruker galvanisert stål til deres produksjon, som beskytter dem mot korrosjon. Akselen som brukes kommer fra en anerkjent tysk produsent. Bruken av helårshjul gjør at du trygt kan kjøre tilhengeren når som helst på året.

  Tilhengeren kan med hell brukes i husholdninger, for eksempel til renovering, flytting, hage- og tomtearbeid, eller i et firma for transport av varer og materialer. Muligheten for fri justering av tilhengerens DMC -verdi gitt i godkjenningen i området fra 300 til 750 kg gjør at den kan kobles til hver bil. Uavhengig av DMC -verdien i dokumentene er konstruksjonen av tilhengeren nøyaktig den samme, og derfor like slitesterk.

  1 akslet tilhenger
  henger med 1 aksel

  De nøyaktige tekniske dataene til Garden Trailer 205

  • CHASSIS - den anerkjente nye generasjonen styreaksel fra AL-KO eller KNOTT, med fjærer på torsjonsruller, som gir meget gode kjøreforhold. Tiltbart drag av V-type med WINTERHOFF kulefeste med indikator for riktigheten av koblingen og ståltau. Helårshjul i størrelsen 155/70 R13, som absorberer ujevnheter på veien godt og gir en komfortabel tur med tilhenger. Bærerammen er laget av bøyde stålprofiler, varmgalvanisert, boltet - meget slitesterk og sikker
  • BODYWORK - gulv laget av høykvalitets, vanntett, anti-skli kryssfiner, tykt. 9 mm med mål på transportflaten: 2003 mm lang x 1250 mm bred. Totalmål på tilhengeren: 3087 mm lang x 1680 mm bred x 640 mm høy (med ekstra sider og flat presenning)
  • SIDER - total høyde 64 cm (2x 32 cm), laget av slitesterkt galvanisert stål, beskyttet mot korrosjon. Flerfoldet for større stivhet. Med holdere for arktauet som muliggjør riktig strekking av presenningen. Den bakre sideplaten kan åpnes og demonteres helt. Total høyde med ramme og deksel er 144 cm.

  Når du bestiller en 1-akslet tilhenger, sørg for å gi oss din foretrukne DMC-verdi. I feltet "kommentarer til bestillingen", som er tilgjengelig etter at du har byttet til kurven, vennligst skriv inn verdien i kilogram gitt i punkt O.2 i registreringsbeviset til bilen din. DMC.

  Tekniske mål
  Produsent:
  UNITRAILER
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Lett tilhenger
  ,
  Garden Trailer 205
  Maksimalt Tilatt totalvekt:
  300 - 750 kg
  Tilhengervekt:
  128 kg
  Kassemål:
  200 cm x 125 cm
  Sider:
  32 cm
  Tilleggskarmhøyde:
  32 cm
  Fullstendig lengde:
  3067 mm
  Szerokość dolna [nor]:
  1680 mm
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel