Tilhenger med tipp 200x125 pluss en ramme med deksel, BIS-sider og støttehjul - Garden Trailer 205 DMC 750 KG

 • UNITRAILER Garden Trailer 205 med tipphenger med tilt (tilt) drag. Transportareal 200x125 cm. Høyde med tilleggssider og 124 cm ramme. DMC i området 300-750 kg. Sendes hjem til deg av et fraktselskap. 2 års garanti.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT002390
Maksimalt Tilatt totalvekt: 300 - 750 kg
Kassemål: 200 cm x 125 cm
Sider: 32 cm
Tilleggskarmhøyde: 32 cm
7 697,08 NOK
6 935,85 NOK
6 935,85 NOK Pris eks, MVA
Du sparer 37.92% (4236.21NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Stor Tipphenger - Garden Trailer 205

  Tipphengeren i sett med ramme med lokk, BIS sider og Garden Trailer 205 støttehjul er vår nyeste modell i salgstilbudet. Takket være det store transportarealet på 200 cm x 125 cm, vil det muliggjøre transport av de fleste gjenstander som normalt ikke ville passet i en bil. DMC opptil 750 kg lar hver sjåfør med førerkort kategori B koble det til tilhengerfestet på kjøretøyet sitt. I tillegg gir rammen og BIS-sidene ekstra beskyttelse for de transporterte gjenstandene. Bruk av moderne AL-KO eller KNOTT styreaksel i tilhengeren gjør at ingen humper og hull på veien er til hinder for den, selv ved kjøring med ubelastet transportflate. Sørg for at du transporterer lasten komfortabelt og trygt takket være Garden Trailer 205 tipphenger.

  Tilhenger med tipp

  Vi leverer tilhengeren hvor som helst med dokumentene!

  Takket være konstant samarbeid med rederier kan vi levere tilhengeren hvor som helst. I Polen samarbeider vi med PEKAES, som raskt vil levere tipphenger til adressen du spesifiserer. Du trenger ikke bekymre deg for montering, for tilhengeren er plassert på en spesialpall allerede ferdig montert. Etter å ha mottatt den, er alt du trenger å gjøre å gå til kommunikasjonsdepartementet for registrering. Vi utarbeider full dokumentasjon for deg før forsendelse. Dokumentene du vil motta fra oss er: autorisasjonsbevis, godkjenning og kjøpsfaktura. Takket være dette vil prosessen med å registrere en tilhenger ta opptil flere titalls minutter, og samme dag vil du motta et ID-kort og et skilt for ditt nye kjøretøy! Som produsent gir vi 2 års garanti for tilhengeren implementert på over 150 punkter i Polen og Europa.

  Hvis du ikke vet hvor du skal tegne den obligatoriske ansvarsforsikringen eller du ikke har nok tid til å gå og se etter et passende forsikringstilbud, dra nytte av Generalis fortrinnstilbud. Vi tilbyr det til hver kunde som har kjøpt i butikken vår. Hvis du er interessert, kobler vi deg til en spesialist som vil gi deg et tilbud på din tilhengers ansvarsforsikring. På få minutter, uten å forlate hjemmet ditt, til en attraktiv pris, ordner du alle nødvendige formaliteter og forsikrer tipphengeren din!

  Fordeler med henger med tipphenger, BIS-sider, presenning, ramme og støttehjul

  I tillegg til at du får et usedvanlig stort transportareal, tilbyr vi også BIS-rammen og sidene som vil beskytte transporten din i all slags vær. Støttehjulet, som også er inkludert i settet, muliggjør uavhengig manøvrering av tilhengeren når den er koblet fra kroken. Vippedraget og muligheten for tipp gjør at lasting og lossing fra nå av vil gå mye raskere enn vanlig. Denne løsningen er kun tilgjengelig i mer avanserte tilhengere, som ofte koster mye mer enn vårt produkt. En henger med tipp vil være perfekt for oppussing, transport av møbler, transport av ved, byggematerialer, verktøy og alt annet som du har måttet frakte i bilen til nå. Bruk av tilleggssider og ramme med lokk gir hele 144 cm transportflatehøyde. Du kan også feste faste sidestøtter, gulvholdere, et nett for å sikre lasten, eller kjøpe et reservehjul eller hjulklosser. Du kan enkelt justere den til dine behov.

  Lurer du på hvor du skal oppbevare tipphengeren når du kobler den fra kroken? Du trenger ikke ha en garasje eller et spesielt utpekt sted for det. På grunn av at våre tilhengere har vippedrag, kan du sette den på baksiden hvor som helst i garasjen eller lene den mot bygget uten frykt for å skade den.

  Tilhenger med tipp
  Trailer veltet

  Grunnleggende funksjoner til Garden Trailer 205

  • CHASSIS - den anerkjente nye generasjonen styreaksel fra AL-KO eller KNOTT, med fjærer på torsjonsruller, som gir meget gode kjøreforhold. Tiltbart drag av V-type med WINTERHOFF kulefeste med indikator for riktigheten av koblingen og ståltau. Helårshjul i størrelsen 155/70 R13, som absorberer ujevnheter på veien godt og gir en komfortabel tur med tilhenger. Bærerammen er laget av bøyde stålprofiler, varmgalvanisert, boltet - meget slitesterk og sikker
  • BODYWORK - gulv laget av høykvalitets, vanntett, anti-skli kryssfiner, tykt. 9 mm med mål på transportflaten: 2003 mm lang x 1250 mm bred. Totalmål på tilhengeren: 3087 mm lang x 1680 mm bred x 640 mm høy (med ekstra sider og flat presenning)
  • SIDER - total høyde 64 cm (2x 32 cm), laget av slitesterkt galvanisert stål, beskyttet mot korrosjon. Flerfoldet for større stivhet. Med holdere for arktauet som muliggjør riktig strekking av presenningen. Den bakre sideplaten kan åpnes og demonteres helt. Total høyde med ramme og deksel er 144 cm.

  Ved kjøp, vennligst oppgi DMC -verdien til tipphenger i feltet "Notater for butikk" (punkt O.2 i registreringsbeviset for letthenger). DMC.

  Tekniske mål
  Produsent:
  UNITRAILER
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Lett tilhenger
  ,
  Garden Trailer 205
  Maksimalt Tilatt totalvekt:
  300 - 750 kg
  Tilhengervekt:
  128 kg
  Kassemål:
  200 cm x 125 cm
  Sider:
  32 cm
  Tilleggskarmhøyde:
  32 cm
  Fullstendig lengde:
  3067 mm
  Szerokość dolna [nor]:
  1680 mm
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel