Dropside-utvidelser for Garden Trailer 150

 • Sideforlengere i stål til UNITRAILER Garden Trailer 150. De passer til en tilhenger med en transportflate på 150x106 cm. De øker høyden med ytterligere 32 cm. Veldig enkel å installere og holdbar.
ProduktkodeUT000278
NOK 1 608,75
NOK 1 608,75 Pris eks, MVA
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  89064poeng
  890.64poeng
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Sideforlengere til tilhengeren

  De 32 cm høye sideforlengelsene til vår Garden Trailer 150 øker transportkapasiteten. Takket være den høyere transportflaten er du i stand til å transportere mer varer, greiner, løv, verktøy og mange andre ting samtidig. På denne måten kan du fra en meget kompakt henger, som denne modellen utvilsomt er, få en meget stor kapasitet og fleksibilitet under transporter.

  Sideforlengere til tilhengeren
  Sideforlengelser

  Sideforlengelse

  Det komplette settet med sideforlengere består av fire sider som er ideelt egnet for modellen Garden Trailer 150. Vi kan ikke garantere kompatibiliteten til sideforlengelsene med tilhengere fra andre produsenter, selv med de samme dimensjonene. Monteringen av forlengelsene på tilhengeren er meget enkel og tar opptil 4-5 minutter. Hver forlengelse passer kun på ett sted, noe som gjør den veldig enkel å justere. Det hele plasseres på de grunnleggende sidene av tilhengeren, og deretter vridd for å oppnå stivhet. Ytterligere forlengelser i tilhengeren øker stivheten, og gir den en enda sterkere struktur.

  Tillegg for halsbånd

  Til syvende og sist, takket være forlengelsene, øker du transportflaten opp til 64 cm i høyden . Dette er imidlertid ikke slutten på muligheten for å utvide funksjonaliteten til tilhengeren, fordi du i tillegg kan installere på utvidelsene:

  • transportnett for å immobilisere transporterte gjenstander
  • en flat presenning, som skal beskytte transporten mot regn, snø eller gjørme
  • ramme med et 80 cm høyt deksel, som gjør at hele strukturen kan heves enda høyere, samt beskytte den transporterte lasten mot værforhold

  Som du kan se, kan ekstra forlengelser på sidene betydelig påvirke enda større muligheter og komfort ved å transportere ting på en tilhenger, og det er verdt å utstyre din enaksel med dem.

  Forlengelser til tilhengeren
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel