Garden Trailer 150 x 106 lys med tilleggsbrett DMC 750 KG Hagehenger 150 Unitrailer

 • Garden Trailer 150 dobbeltsidig henger. En lett tilhenger ideell for en personbil med en DMC fra 300 til 750 kg. Den totale høyden på sidene er 64 cm. Bakluken kan åpnes, draget senkes. Sendes innen 24 timer til et hvilket som helst sted i Polen.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT000305
NOK 4 995,51
NOK 4 864,62
NOK 4 864,62 Pris eks, MVA
Du sparer 19.11% (1149.20NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Henger for personbil med doble bord

  Garden Trailer 150 er den perfekte tilhengeren for en personbil med en transportflate på 150x106 cm og en høyde på 64 cm , som økes takket være de doble sidene. Denne kombinasjonen lar deg maksimere transportkapasiteten til denne kompakte tilhengeren. Til tross for bruk av doble sider er hengeren fortsatt lavere enn en personbil, noe som gir god aerodynamikk og høy kjørekomfort. Tilhengeren er basert på én ubremset styreaksel, den har mulighet til å åpne baksiden . Ekstra sider kan meget enkelt monteres og demonteres avhengig av behov. Hvis du er ute etter en biltilhenger med små dimensjoner, som vil gjøre seg godt under reiser i en fullsatt by, men samtidig er veldig romslig, så vil Garden Trailer 150 med dobbeltsidige sider være ditt beste valg. Den leveres med en 2-års garanti for å sikre at du kan bruke den med trygghet og trygghet til enhver tid.

  Tilhengeren kommer fra polsk produksjon . Komponentene som brukes i den kommer fra anerkjente selskaper AL-KO, KNOTT, WINTERHOFF . Vi sender den via et fraktselskap til et hvilket som helst sted i Polen og Europa. Vi legger til alle nødvendige dokumenter: en 23% mva-faktura, godkjenning og autorisasjonssertifikat , og vi justerer DMC -verdien i området fra 300 til 750 kg til bilen din, så registrering er bare en formalitet. I tillegg har vi for våre kunder en spesiell rabatt på den obligatoriske tilhengeransvarsforsikringen hos Generali. Det er nok å kjøpe vår tilhenger og kontakte forsikringsselskapet på telefon eller via skjemaet.

  Bilhenger

  Hvordan ser leveringen av tilhengeren ut?

  Alt du trenger å gjøre er å legge inn en bestilling i vår butikk eller på telefon og gi oss detaljene til personen eller firmaet som tilhengeren skal registreres for, samt den foretrukne DMC-verdien. Vi klargjør alle dokumenter og legger dem ved forsendelsen. Hengeren leveres ferdig montert og klar til bruk. Den er plassert vertikalt på en pall som kureren som leverer bestillingen fjerner fra bilen sin. Alt du trenger å gjøre er å skru av sikkerhetsplatene og sette tilhengeren på hjulene. Den er nå klar til å kobles til bilen og klar til bruk! Ekstra sider er plassert på transportflaten til tilhengeren og må monteres på egen hånd.

  Hvorfor denne tilhengeren for en personbil?

  Garden Trailer 150 med doble sidebord kan trekkes av personbil og fører med førerkort kategori B. Ingen ytterligere tillatelser er nødvendig. En letthenger til bil trenger ikke gjennomgå kontroller, så etter kjøpet har du ingen unødvendige forpliktelser eller kostnader. Ytterligere bjelker under gulvet styrker rammestrukturen, noe som gjør tilhengeren vår mye mer holdbar enn andre bilhengere til tilsvarende pris.

  Tippfunksjonen, unik i dette segmentet, gir rask lasting og lossing av varer. Den lette vekten på tilhengeren betyr for det første at du har en veldig høy lastekapasitet - over 600 kg , og for det andre, når den trekkes selv av en veldig liten bil, vil den ikke forårsake kraftfall eller dårligere håndtering. På de høye sidene kan du sette et ekstra deksel, eller til og med en ramme med et deksel, noe som gjør deg uavhengig av værforholdene mens du kjører og beskytter det transporterte godset.

  Tilhengeren kan i tillegg utstyres med:

  • 32 cm mesh sider
  • ramme med lokk 40 cm
  • ramme med lokk, 80 cm
  • flatt deksel
  • lastesikringsnett
  • støttehjul med klemme
  • ører for å feste belter
  • tyverisikring
  • reservehjul
  • skvettlapper
  • faste sidestøtter
  • hjulklosser
  Tilhenger for personbil

  Før du legger inn bestillingen, sjekk "O2"-elementet i bilregistreringsbeviset som du kobler tilhengeren til og oppgi verdien i kommentarfeltet i det siste trinnet i kurven. Tilgjengelige DMC verdier: 300 kg, 350 kg, 400 kg, 450 kg, 499 kg, 500 kg, 525 kg, 550 kg, 575 kg, 600 kg, 625 kg, 650 kg, 675 kg, 700 kg, 7505 kg kg.

  Tekniske mål
  Produsent:
  UNITRAILER
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Lett tilhenger
  ,
  Garden Trailer 150
  Maksimalt Tilatt totalvekt:
  300 - 750 kg
  Tilhengervekt:
  108
  Kassemål:
  150 cm x 106 cm
  Rodzaj burt:
  32 cm
  Fullstendig lengde:
  2400 mm
  Szerokość dolna [nor]:
  1488 mm
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel