Sidevegger i netting til Garden Trailer 200

 • Et sett med nettingsider til Garden Trailer 200, 32 cm høy. De passer til henger med mål på 200x106 cm. Laget av tykk, galvanisert metallplate.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT000320
NOK 2 843,52
NOK 2 843,52 Pris eks, MVA
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  129067poeng
  1290.67poeng
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Mesh sidebord til tilhengeren

  Sidevegger i netting til Garden Trailer 200, 32 cm høy. Ytterligere sidevegger øker den totale høyden på transportområdet med opptil 64 cm i Garden Trailer 200-modellen, noe som gir enda mer plass til den transporterte lasten. De monteres på basissidene av tilhengeren med skruene som følger med i settet. Bare sett dem på og skru dem på, noe som bare tar noen få minutter. Takket være dette kan de tas på eller av etter behov. De er perfekte for transport av grener, blader eller andre klumpete materialer.

  Mesh sidebord til tilhengeren
  Sett med nettingsider

  Nettingforlengelser til tilhengeren

  Ved å utstyre tilhengeren med nettingforlengelser kan du bruke annet tilbehør, for eksempel:

  • ramme med presenning H800
  • flatt deksel
  • BIS sider med høyde 32 cm
  • et annet sett med 32 cm høye nettingsider

  Når det gjelder presenninger, kan du bruke platekrokene som er montert på nettsidene, som muliggjør riktig strekking og sikring av dekselet. De neste sidebordene med høyde inntil 96 cm (TRIPLE) monteres på samme måte som det første laget av de ekstra sidebordene. Takket være dette kan du konfigurere tilhengeren din på en måte som passer dine behov.

  Sidebord i netting til UNITRAILER-hengeren

  Nettingsideveggene til UNITRAILER Garden Trailer 200 er utstyrt med hengsler og låser som gjør at baksiden kan fjernes veldig raskt. Det bakre bunnbordet som kan åpnes og det bakre nettbrettet som trekkes gjennom krokene gir full tilgang til transportflaten, som i kombinasjon med tippefunksjonen tillater ekspresslossing og lasting av materialer.

  De valgfrie sidebordene i netting kan kjøpes med tilhenger og du kan spare frakt i én pakke. Men hvis du bestemte deg for å utvide mulighetene til tilhengeren din senere, kan du også bestille ekstra nettingsider uten problemer. Som produsent sørger vi for at de er kompatible med vår Garden Trailer 200-modell fra hvert år.

  Nettingforlengelser til tilhengeren
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel