Deksel H-800 200x105 til Garden 200-hengeren - BLÅ

Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT000376
Lengde: 200 cm
Szerokość: 106 cm
Wysokość:: 80 cm
Vekt: 500g/m2
440,83 NOK
440,83 NOK Pris eks, MVA
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  En presenning som passer til hengeren Garden Trailer 200 og andre tilhengere med dimensjonene til en transportflate 200x106 cm . Dekselet vil passe til høyden på stativet 80 cm på det høyeste punktet og et gavlfjell for bedre drenering av vann og snø under kjøring.
  Presenning til tilhengeren sikrer lasten mot ugunstige værforhold: regn, hagl, snø og sol. Ved å montere den på tilhengeren din trenger du ikke bekymre deg for om du plutselig blir fanget i regnet og lasten blir våt mens du kjører. Presenningen er laget av et tykt, vanntett materiale og selv langvarig nedbør vil ikke lekke den. Den blå fargen på presenningen gjør at den ser perfekt ut for enhver bilhenger og den ser bra ut. Til settet sammen med en presenning følger også med fleksibelt tau med kroker som gjør at du raskt kan stramme presenningen.
  Presenningen er utstyrt med en åpen bakdel som letter lasting og lossing av varer fra tilhengeren. Du trenger ikke fjerne hele presenningen for å komme til det transporterte godset. Alt du trenger å gjøre er å løfte to belter som beskytter den bakre delen av presenningen mot uønsket løft mens du kjører eller står. Deretter trenger du bare å rulle opp denne delen og sette den på den øvre bjelken av rammen. På denne måten har du enkel tilgang til innsiden av tilhengeren, selv uten å måtte åpne bakluken. Det er en veldig komfortabel løsning som vil være nyttig under hver tur.

  Tekniske mål
  Lengde:
  200 cm
  Szerokość:
  106 cm
  Wysokość::
  80 cm
  Vekt:
  500g/m2
  Status:
  Nowy
  Produsent:
  UNITRAILER
  Katalognummer:
  UT000376
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel