Treakslet tilhenger for transport av anleggsutstyr minigravere 400x180 UNITRAILER STARK 3 400/3 DMC 3500 kg med automatisk støttehjul

 • En bilhenger med en transportflate på 400x180 cm. DMC varierer fra 2700 til 3500 kg. Tre styreaksler bremset, 1.350 kg hver. 13 tommers hjul. Helgalvanisert Automatisk støttehjul inkludert. Tilgjengelig umiddelbart.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT003997
Tilhengerfeste referansenummer: STARK 3 400/3
DMC min. [kg]: 2700
DMC maks. [kg]: 3500
Długość przestrzeni ładunkowej [mm]: 4000
Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]: 1830
Liczba osi: 3
Zastosowanie: Przewóz maszyn budowlanych, przewóz minikoparek
48 947,02 NOK
48 947,02 NOK Pris eks, MVA
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  Transporthenger for transport av minigravere UNITRAILER STARK 3 400/3

  Transporthenger UNITRAILER STARK 3 400/3 tilgjengelig umiddelbart med forsendelse i hele Polen, beregnet på personer som leter etter utstyr til spesielle oppgaver. Transporthenger med DMC opp til 3500 kg ! Ekstremt komfortabel takket være rampen som er inkludert i settet, som lar deg raskt og trygt gå inn i tilhengeren! Vi gjør alle formaliteter knyttet til kjøpet for deg. Vi leverer de bestilte varene sammen med tilhørende dokumentasjon til adressen du har oppgitt innen 10 virkedager. Etter å ha mottatt tilhengeren din, er alt du trenger å gjøre å registrere deg og forsikre den for å dra full nytte av den.

  Standard utstyr:

  • - Transportareal 4000x1800x300 mm
  • - 3 aksler bremset 1350 kg ALKO / KNOTT
  • - Hjul 195/50 R13 C
  • - Kryssfinergulv
  • - Trekkstang av typen "V".
  • - Automatisk støttehjul
  • - Full raid
  • - Bøttestøtte

  Nødvendige dokumenter og levering

  Når du bestemmer deg for å kjøpe en STARK 3 400/3 transporttilhenger, trenger du ikke bekymre deg for noen formelle forhold. Vi vil gjøre alt for deg for å spare tid og smidig veilede deg gjennom gjennomføringen av bestillingen. Vi vil utarbeide de nødvendige dokumentene for deg som vil være nødvendig for umiddelbar registrering, dvs. godkjenning, kjøpsfaktura og autorisasjonsbevis. Etter å ha mottatt tilhengeren din, er alt du trenger å gjøre å registrere deg og forsikre den for å dra full nytte av den. Du vil utføre den første kontrollen etter 3 år fra kjøpsdatoen, og den neste etter 2 år fra forrige kontroll.

  Den kjøpte tilhengeren sendes med det komplette settet med dokumenter innen 10 virkedager . Med tanke på komforten til våre kunder har vi etablert samarbeid med Generali, som er en av de ledende innen obligatorisk ansvarsforsikring. Hver av våre kunder som ønsker å fullføre alle formaliteter knyttet til ansvarsforsikring på flere titalls minutter har en slik mulighet . Vi kan koble hver interesserte klient direkte til Generali-hotline, hvor spesialisten ikke bare vil hjelpe med alle formaliteter, men også foreslå en kampanjepris for ansvarsforsikring.

  Fordelene med å ha en STARK 3 400/3 bilhenger

  Hvis du bestemmer deg for å kjøpe tilhengeren vår, får du 2 års garanti , slik at du kan bruke den uten frykt for skade. Vi gir hvert produkt en brukermanual og garantihefte. Alle de viktigste dokumentene leveres til deg sammen med den kjøpte tilhengeren . I tillegg kan du til enhver tid kjøpe tilleggsutstyr i form av bis sider, tyverisikring. Hvis du har spørsmål eller tvil mens du bruker tilhengeren, kan du alltid kontakte våre spesialister. De gir gjerne all informasjon og forklarer alt.

  STARK 3 400/3 transporthenger er designet for transport av anleggsmaskiner og svært tunge materialer, med tre aksler . Støttehjulet gjør det enkelt å manøvrere den stående tilhengeren. Utstyr med skuffestøtte letter transporten av gravemaskinen. Dimensjonene på lasteboksen er 4000x1800x300 mm og DMC på 3500 kg lar deg laste en stor mengde materiell og anleggsmaskiner. Solide håndtak for sikring av lasten sikrer sikkerheten til transportert gods. Tilhengerens styrke sikres av en bærende ramme laget av høyfast konstruksjonsstål og en transportflate laget av 15 mm tykk vanntett kryssfiner . Bilhengere for transport av STARK minigravere fås med sider eller rekkverk. Rampene kan løftes oppover eller skjules under gulvet.

  Ekstremt komfortabel takket være full drive-on, som muliggjør rask og sikker innstigning.

  Tekniske data for tilhengeren STARK 3 400/3

  • CHASSIS - 3 styreaksler fra produsenten Knott eller ALKO 1350 kg hver - laget på spesialbestilling av Unitrailer. Hjuldimensjoner: 195/50 R13. Fast trekkstang "V" type. Fjæring: uavhengig, fjæring på torsjonsaksel. Hjul under gulvet.
  • KAROSSERI - bæreramme: konstruksjonsstål, lukket profil, skrudd. Transportoverflate: gulvet er laget av 15 mm tykk, vanntett, sklisikker kryssfiner. Lasteganger (ramper): full rampe eller enkeltramper. Bøttestøtte

  Du kan kjøpe følgende med tilhengeren:

  • tillegg for innløpssett i aluminium (2 stykker)
  • sett med støtdempere med montering
  • AKS
  • aluminiumsgulv

  ... og dermed tilpasse den til dine behov!

  MARTZ BAU 3 400/3 transporthenger

  Hvis du har ytterligere spørsmål, vennligst kontakt oss via nettchat eller telefon. Når du bestiller en biltilhenger, vennligst oppgi DMC for bilen som skal trekke tilhengeren. Opplysningene om maksimalt tillatt vekt finner du på siste side i registreringsbeviset under punktet "O.1" . Mulig DMC: 2700 kg, 3000 kg, 3200 kg, 3300 kg, 3400 kg, 3500 kg.

  Tekniske mål
  Tilhengerfeste referansenummer:
  STARK 3 400/3
  DMC min. [kg]:
  2700
  DMC maks. [kg]:
  3500
  Długość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  4000
  Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1830
  Ogumienie :
  195/50 R13C
  Koło zapasowe ze wspornikiem:
  opcjonalnie
  Umiejscowienie kół:
  pod powierzchnią transportową
  Rodzaj zawieszenia:
  3 osie hamowane 1350 kg
  Hamulce:
  hamowana
  Liczba osi:
  3
  Podłoga:
  pełna podłoga sklejkowa
  Uchylna:
  nie
  Zastosowanie:
  Przewóz maszyn budowlanych
  ,
  przewóz minikoparek
  Waga przyczepy [kg]:
  832
  Dopuszczalna ładowność [kg]:
  2668
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel