Toakslet transporthenger 304x153 med hjul under UNITRAILER SOLID 300/2 DMC 750 kg

 • En bilhenger med en transportflate på 304x153 cm. DMC varierer fra 400 til 750 kg. To aksler ubremset. Helgalvanisert Støttehjul inkludert.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT003998
Tilhengerfeste referansenummer: UNITRAILER SOLID 300/2
DMC min. [kg]: 400
DMC maks. [kg]: 750
Długość przestrzeni ładunkowej [mm]: 3040
Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]: 1510
Liczba osi: 2
Zastosowanie: przeprowadzki / przewód mebli [nor], transport towarów w firmie
13 698,88 NOK
13 698,88 NOK Pris eks, MVA
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  UNITRAILER SOLID 300/2 transporthenger

  UNITRAILER SOLID 300/2 transporthenger er i dag vår største transporthenger med en DMC opp til 750 kg . Ekstremt praktisk takket være muligheten for å åpne eller demontere alle sidene , noe som tillater lasting uavhengig av siden den ble plassert på! Vi gjør alle formaliteter knyttet til kjøpet for deg. Vi leverer de bestilte varene sammen med tilhørende dokumentasjon til adressen du har oppgitt innen 10 virkedager. Etter å ha mottatt tilhengeren din, er alt du trenger å gjøre å registrere deg og forsikre den for å dra full nytte av den.

  Nødvendige dokumenter og levering

  Når du bestemmer deg for å kjøpe en UNITRAILER SOLID 300/2 transporttilhenger, trenger du ikke bekymre deg for noen formelle saker. Vi vil gjøre alt for deg for å spare tid og smidig veilede deg gjennom gjennomføringen av bestillingen. Vi vil utarbeide de nødvendige dokumentene for deg som vil være nødvendig for umiddelbar registrering, dvs. godkjenning, kjøpsfaktura og autorisasjonsbevis.

  Den kjøpte tilhengeren sendes med det komplette settet med dokumenter innen 10 virkedager . Med tanke på komforten til våre kunder, har vi etablert samarbeid med Generali, som er en av lederne innen obligatorisk ansvarsforsikring. Hver av våre kunder som ønsker å fullføre alle formaliteter knyttet til ansvarsforsikring på flere titalls minutter har en slik mulighet . Vi kan koble enhver interessert klient direkte til Generalis hotline, hvor en spesialist ikke bare vil hjelpe med alle formaliteter, men også foreslå en kampanjepris for ansvarsforsikring.

  Fordelene ved å ha en UNITRAILER SOLID 300/2 bilhenger

  Når du bestemmer deg for å kjøpe vår nye tilhenger, vil du motta en 2-års garanti , takket være at bruken er mulig uten frykt for skade. Vi gir hvert produkt en brukermanual og garantihefte. Alle de viktigste dokumentene leveres til deg sammen med den kjøpte tilhengeren . I tillegg kan du til enhver tid kjøpe tilleggsutstyr i form av bis sider, tyverisikring. Hvis du har spørsmål eller tvil mens du bruker tilhengeren, kan du alltid kontakte våre spesialister. De gir gjerne all informasjon og forklarer alt.

  UNITRAILER SOLID 300/2 transporthenger er designet for transport av materialer og har to aksler . Støttehjulet gjør det enkelt å manøvrere den stående tilhengeren. Passende høyde på sidene og så mange som 8 beltefestepunkter beskytter det transporterte materialet fra å falle ut eller søle ut. Dimensjonene til lastekassen på 304x153x30 cm og en GVM på DMC kg lar deg laste en stor mengde materiale. Holdbarheten til tilhengeren sikres av den bærende rammen laget av høyfast konstruksjonsstål og transportflaten laget av 9 mm tykk vanntett kryssfiner .

  Ekstremt praktisk på grunn av muligheten for å åpne eller demontere alle sidene , noe som tillater lasting uavhengig av siden den ble plassert på.

  Tekniske data for tilhengeren UNITRAILER SOLID 300/2

  • CHASSIS - 2 styreaksler fra produsenten Knott eller ALKO - spesiallaget Unitrailer. Hjuldimensjoner: 155/70 R13. Fast trekkstang "V" type. Fjæring: uavhengig, fjæring på torsjonsaksel. Hjul under gulvet.
  • KAROSSERIER - bæreramme: konstruksjonsstål, lukket profil, skrudd, kaldbøyd galvanisert plate . Transportoverflate: gulvet er laget av 9 mm tykk, vanntett, sklisikker kryssfiner.
  • SIDER - galvanisert stålplate, alle sider er åpningsbare og avtagbare.

  Du kan kjøpe følgende med tilhengeren:

  • aluminiumsramper
  • sider i aluminium
  • sider av alu bis
  • bis stålsider
  • sider fylt med kryssfiner
  • Sveiset netting / helsider 600 mm
  • H400 stålsider i stedet for standard
  • flatt deksel
  • ramme + deksel H1400
  • mesh
  • tyverisikring
  • hjulklosser
  • bakstøtte
  • rekkverk foran
  • reservehjulsstøtte
  • akselstøtdempere

  ... og dermed tilpasse den til dine behov!

  MARTZ HOCHLADER 300/2 transporthenger

  Hvis du har ytterligere spørsmål, vennligst kontakt oss via nettchat eller telefon. Når du bestiller en biltilhenger, vennligst oppgi DMC for bilen som skal trekke tilhengeren. Opplysningene om maksimalt tillatt vekt finner du på siste side av registreringsbeviset under overskriften "O.2" . Mulig DMC: 400 kg, 450 kg, 499 kg, 500 kg, 525 kg, 550 kg, 575 kg, 600 kg, 625 kg, 650 kg, 675 kg, 700 kg, 725 kg, 750 kg.

  Tekniske mål
  Tilhengerfeste referansenummer:
  UNITRAILER SOLID 300/2
  DMC min. [kg]:
  400
  DMC maks. [kg]:
  750
  Długość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  3040
  Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1510
  Ogumienie :
  155/70 R13
  Koło zapasowe ze wspornikiem:
  opcjonalnie
  Umiejscowienie kół:
  pod powierzchnią transportową
  Rodzaj zawieszenia:
  2 osie niehamowane 750 kg [nor]
  Hamulce:
  hamowana
  Liczba osi:
  2
  Sider:
  stål
  Wysokość burty [mm]:
  400
  Podłoga:
  pełna podłoga sklejkowa
  Uchylna:
  nie
  Zastosowanie:
  przeprowadzki / przewód mebli [nor]
  ,
  transport towarów w firmie
  Waga przyczepy [kg]:
  288
  Dopuszczalna ładowność [kg]:
  462
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel