Sidebord BIS Unitrailer Garden Trailer 264 KIPP (NY)

 • Sidebord til Garden Trailer 200, 40 cm høy. Laget av metallplate beskyttet mot korrosjon. De passer til en tilhenger med mål på 200x106. De øker lastekapasiteten til tilhengeren.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT004056
2 768,82 NOK
2 768,82 NOK Pris eks, MVA
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  Å kjøpe sett er billigere !

  Pris på varer utenom pakketilbudPris for pakketilbud
  Unitrailer Garden Trailer 264 KIPP (Ny) med støttehjul og Bis-siderUnitrailer Garden Trailer 264 KIPP (Ny) med støttehjul og Bis-sider11 807,51 NOK10 824,64 NOKDu sparer(8.32%)
  Letthenger med KIPP Garden Trailer 264, bis-bord og støttehjulLetthenger med KIPP Garden Trailer 264, bis-bord og støttehjul16 058,36 NOK14 435,95 NOKDu sparer(10.10%)

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  Sider til Garden Trailer 200

  Ekstra sidebord til UNITRAILER Garden Trailer 200, 40 cm høy. De settes på de grunnleggende sidene av tilhengeren og skrus sammen for stabiliteten til strukturen. Settet med sidene inkluderer alle nødvendige skruer for installasjonen. Sidebordene til Garden Trailer 200 øker transportkapasiteten ved å øke lasterommet med ytterligere 40 cm . Selve monteringen er veldig enkel og tar bokstavelig talt noen få minutter, så du kan ta dem av eller på etter behov.

  Sidebord for tilhenger
  BIS sider

  Sterk og kompatibel med annet tilbehør

  Sidene er laget av sterk, kaldvalset galvanisert plate, som garanterer tilstrekkelig stivhet og korrosjonsbestandighet. Etter å ha plassert dem på tilhengeren, kan du i tillegg montere på dem:

  • 40 cm høye nettingsider
  • trekk med 80 cm høy ramme
  • ett til BIS sidebord, 40 cm
  • flatt deksel

  dermed oppnå en enda høyere lasteplass eller ekstra beskyttelse av det transporterte godset mot regn, støv, gjørme eller snø. Sidene er utstyrt med platelåser, som gir mulighet for riktig strekking av presenningen.

  UNITRAILER tilhenger sider

  Du kan bestille alt dette tilbehøret i vår nettbutikk ved å lage et sett skreddersydd for dine behov. Du kan kjøpe ekstra sider når som helst - selv noen måneder eller år etter at du har kjøpt tilhengeren vår. Som produsent sørger vi for at de er tilgjengelige til enhver tid, og vi sikrer kontinuiteten i produksjonen av sidene og annet tilbehør med passende dimensjoner for Garden Trailer 200.

  Sider til tilhengeren
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel