Liten enakslet tilhenger Unitrailer Garden Trailer 150 KIPP med støttehjul, nettingsider og grått flatt deksel

 • Liten enakslet tilhenger fra KIPP Garden Trailer 150-serien. Leveres med støttehjul, nettingsider og flatt deksel. Tilhenger med utvendig mål på 1526 x 1116 mm. Du bestiller på nett og vi sender hengeren på pall med dokumentene.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT004174
Tilhengerfeste referansenummer: Garden Trailer 150 Kipp
DMC min. [kg]: 300
DMC maks. [kg]: 750
Długość przestrzeni ładunkowej [mm]: 1475
Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]: 1063
Liczba osi: 1
Zastosowanie: przeprowadzki / przewód mebli, transport towarów w firmie
25 986,10 NOK
25 986,10 NOK Pris eks, MVA
Du sparer -201.22% (-17359.25NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  Liten enakslet tilhenger - Garden Trailer 150 KIPP

  Liten enakslet tilhenger i sett med deksel, nettingsider og støttehjul. KIPP Garden Trailer 150-serien er utstyrt med vippedrag med mulighet for tipp. Når vi frakter løst gods og ønsker å losse det raskt, er det et nødvendig alternativ i en bilhenger. En annen fordel med hengeren er det faktum at takket være det sammenleggbare draget kan vi sette hengeren hvor som helst på baksiden . På denne måten kan vi spare mye plass i garasjen vår til andre nødvendige ting. Vekten på tilhengeren er kun 103,25 kg , takket være dette kan vi laste mer tyngre gods og ikke bli bøtelagt . Takket være dimensjonene er tilhengeren enkel å manøvrere og er godt balansert . Nettingsidene , som er inkludert i settet, øker transportmulighetene og øker lastehøyden. Det flate dekselet med fleksible arklinjer er godt strukket og gir beskyttelse av den transporterte lasten mot påvirkning av værforhold.

  Sørg for at du transporterer lasten komfortabelt og trygt med den lille KIPP Garden Trailer 150 enkeltaksel .

  Liten enakslet tilhenger Hagehenger 150 KIPP

  Rask levering og nødvendige dokumenter

  Takket være konstant samarbeid med rederier kan vi levere tilhengeren hvor som helst. I Polen samarbeider vi med SCHENKER eller SUUS, som raskt leverer tipphenger til adressen du oppgir. Etter å ha mottatt den, er alt du trenger å gjøre å gå til kommunikasjonsdepartementet for registrering. Vi utarbeider full dokumentasjon for deg før forsendelse. Dokumentene du vil motta fra oss er: autorisasjonsbevis, godkjenning og kjøpsfaktura . Takket være dette vil prosessen med å registrere en tilhenger ta opptil flere titalls minutter , og samme dag vil du motta et ID-kort og et skilt for ditt nye kjøretøy! Som produsent gir vi 2 års garanti for tilhengeren implementert på over 150 punkter i Polen og Europa.

  Fordeler og fordeler med en liten enakslet KIPP Garden Trailer 150-serien

  I tillegg til at du får en unik henger til en attraktiv pris, tilbyr vi også et deksel og nettingsider som vil beskytte transporten din i all slags vær. Støttehjulet , som også er inkludert i settet, muliggjør uavhengig manøvrering av tilhengeren når den er koblet fra kroken. Vippedraget og muligheten for tipp gjør at lasting og lossing fra nå av vil gå mye raskere enn vanlig. Denne løsningen er kun tilgjengelig i mer avanserte tilhengere, som ofte koster mye mer enn vårt produkt. En enakslet liten henger vil være perfekt for å frakte løsgods, sand, grus, steinsprut, sementposer og alt annet som du har måttet frakte i bilen til nå. Bruk av ekstra nettingsider gir hele 70 cm transportflatehøyde. Du kan også feste faste sidestøtter, gulvholdere, et nett for å feste lasten til tilhengeren, eller kjøpe et aluminiumsdeksel eller hjulklosser. Du kan enkelt justere den til dine behov.

  Lurer du på hvor du skal ha den enaksede tilhengeren med tipp når du kobler den fra kroken? Du trenger ikke ha en garasje eller et spesielt utpekt sted for det. På grunn av at våre tilhengere har vippedrag, kan du sette den på baksiden hvor som helst i garasjen eller lene den mot bygget uten frykt for å skade den.

  Liten enakslet tilhenger med deksel HAGETRAILER 150 KIPP
  Liten enakslet tilhenger med nettingsider Hagehenger 150 KIPP

  Grunnleggende funksjoner til den lille KIPP Garden Trailer 150 enkeltaksel

  • CHASSIS - anerkjent ny generasjons styreaksel av AL-KO eller KNOTT på torsjonsaksler, som gir meget gode kjøreforhold. Tiltbart drag av V-type med WINTERHOFF kulefeste med indikator for riktigheten av koblingen og ståltau. Helårshjul i størrelsen 155/70 R13, som absorberer ujevnheter på veien godt og gir en komfortabel tur med tilhenger. Bærerammen er laget av bøyde stålprofiler, varmgalvanisert, boltet - meget slitesterk og sikker
  • KROPP - gulv laget av høykvalitets, vanntett, sklisikker kryssfiner, tykt. 9 mm med mål på transportflaten: 1475 mm lang x 1063 mm bred.
  • MESH SIDER - total høyde 70 cm, laget av slitesterkt galvanisert stål, beskyttet mot korrosjon. Med holdere for arktauet som muliggjør riktig strekking av presenningen. Den bakre sideplaten kan åpnes og demonteres helt. Totalhøyden med nettingsider er 70 cm.
  • BALL HITCH - anerkjente produsenter, bl.a. som Winterhoff, Steelpress, AL-KO .
  • DEKSEL - et slitesterkt deksel laget av slitesterkt materiale. Motstandsdyktig mot skader i form av rifter.

  Ved kjøp, vennligst oppgi DMC -verdien til en enakset tilhenger med tipp i feltet "Notes for shop" (punkt O.2 i registreringsbeviset for lette tilhengere). DMC.

  Tekniske mål
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Garden Trailer 150 Kipp
  DMC min. [kg]:
  300
  DMC maks. [kg]:
  750
  Długość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1475
  Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1063
  Ogumienie :
  155/70 R13
  Koło zapasowe ze wspornikiem:
  opcjonalnie
  Umiejscowienie kół:
  na zewnątrz powierzchni transportowej
  Rodzaj zawieszenia:
  1 oś niehamowana 750 kg
  Hamulce:
  hamowana
  Liczba osi:
  1
  Sider:
  stål
  Wysokość burty [mm]:
  700
  Podłoga:
  pełna podłoga sklejkowa
  Uchylna:
  nie
  Zastosowanie:
  przeprowadzki / przewód mebli
  ,
  transport towarów w firmie
  Waga przyczepy [kg]:
  103,25
  Dopuszczalna ładowność [kg]:
  646,75
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel