Bilhenger 200 x 106 lett DMC 750 KG Garden Trailer 200 KIPP med grått flatt deksel og støttehjul

 • Garden Trailer 200 kassehenger med sammenleggbart trekk. En lett kassehenger som er perfekt for hjemmet ditt. I settet med flat presenning vil det perfekt beskytte lasten under transport. Dimensjonene på transportområdet er 200x106 cm. DMC 300-750 kg
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT004181
Tilhengerfeste referansenummer: Garden Trailer 200 Kipp
DMC min. [kg]: 300
DMC maks. [kg]: 750
Długość przestrzeni ładunkowej [mm]: 2006
Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]: 1063
Liczba osi: 1
Zastosowanie: przeprowadzki / przewód mebli, transport towarów w firmie
23 440,51 NOK
23 440,51 NOK Pris eks, MVA
Du sparer 3.61% (878.28NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  Kassehenger med flatt deksel Garden Trailer 200

  Kassehengeren med flatt deksel Garden Trailer 200 KIPP er vårt flaggskip i vårt tilbud. Det er en ekstremt slitesterk lett tilhenger med en DMC fra 300 kg til 750 kg med et transportareal på 200 cm x 106 cm . Perfekt for å transportere møbler, for eksempel et salongbord, stoler eller et speil, vil det være flott for å fjerne blader fra en tomt, blomster- og treplanter og vil bli brukt under oppussing, fordi takket være det kan du transportere poser med klær, hjem tilbehør og husholdningsapparater eller RTV. Vi leverer kassehenger til kunden på oppgitt adresse ved hjelp av fraktselskaper. Vi legger ved nødvendige dokumenter for registrering til Garden Trailer 200 kassehenger , det vil si: kjøpsattest, godkjenning og autorisasjonsbevis . Etter registrering og tegning av ansvarsforsikring er hengeren helt klar for reise!

  Kassehenger

  Sendes innen 24 timer til huset eller firmaet med et komplett sett med dokumenter!

  Garden Trailer 200 kassehenger sendes innen 24 timer etter at bestillingen er akseptert. Takket være samarbeidet med de beste budfirmaene er vi sikre på at den kjøpte tilhengeren med flatt deksel vil nå deg på en rask og sikker måte. I tillegg, for å bistå i prosessen med å forsikre en kassehenger, har vi etablert et samarbeid med Generali, som gir en kampanjepris for ansvarsforsikringen for hver av våre kunder. Hvis du er interessert - vil vi koble deg direkte til Generalis hjelpelinje, takket være den vil du fullføre alle formaliteter på noen få minutter uten å forlate hjemmet ditt! Kassehengeren leveres til kunden på pall i vertikal stilling, klar til bruk uten montering. Det eneste som kreves er et registreringsskilt, som kunden vil motta under registreringsprosessen for tilhengeren.

  En kassehenger som er perfekt for enhver situasjon

  Vår kassehenger er laget i sin helhet i Polen. Delene som brukes i produksjonen kommer fra de tyske selskapene AL-KO og KNOTT , som garanterer høyeste kvalitet. Du får 2 års garanti på den kjøpte tilhengeren. Garden Trailer 200 har et vippedrag, som gir mulighet for umiddelbar lasting og lossing av varer, og tre støttebjelker under gulvet, som styrker hele strukturen. Det flate dekselet er en utmerket beskyttelse mot regn, snø eller sol, som gjør transport mulig i all slags vær. I tillegg til kassehengeren kan du kjøpe en ramme med presenning, som vil øke transportflaten, et støttehjul med en klemme som vil lette manøvrering av tilhengeren hektet av kroken, og mye annet tilbehør, som: anti -tyverisikring, nettingsider eller BIS-sider.

  Kassehengeren med flatt deksel Garden Trailer 200 KIPP vil brukes både under oppussing, til transport av løst gods, samt vil være en ideell løsning for transport av bagasje, møbler eller sportstilbehør som: ski, snowboard eller nødvendig vinterantrekk. En ekstra fordel er det avtagbare bakbrettet , som, når det fjernes, vil tillate transport av lange brett, stenger og andre lange materialer som takket være denne funksjonaliteten kan stikke utover transportflaten til tilhengeren.

  Kassehenger
  Kassehenger med flatt bakdeksel

  Tekniske data for en kassehenger med flatt deksel

  • CHASSIS - basert på en torsjonsaksel fra det anerkjente KNOTT-selskapet, spesiallaget UNITRAILER, uavhengig, avfjæret på en torsjonsaksel. Hjulene som brukes er 155/70 R13. Tilhengeren har en V-type trekkstang, som perfekt opprettholder stabiliteten til kassehengeren under kjøring.
  • KAROSSERI - bæreramme laget av bøyde profiler av galvanisert stålplate, boltet. Transportoverflate: gulv laget av høykvalitets, vanntett, sklisikker kryssfiner, tykt. 9 mm. Innvendige mål på boksen: 2006 x 1063 mm
  • SIDER - laget av galvanisert stålplate, bakside som kan åpnes. Sidehøyde: 3000 mm.

  Ved kjøp, vennligst oppgi DMC -verdien til kassehengeren i feltet "Notater for butikk" (punkt O.2 i registreringsbeviset for letthengere). DMC.

  Tekniske mål
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Garden Trailer 200 Kipp
  DMC min. [kg]:
  300
  DMC maks. [kg]:
  750
  Długość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  2006
  Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1063
  Ogumienie :
  155/70 R13
  Koło zapasowe ze wspornikiem:
  opcjonalnie
  Umiejscowienie kół:
  na zewnątrz powierzchni transportowej
  Rodzaj zawieszenia:
  1 oś niehamowana 750 kg
  Hamulce:
  hamowana
  Liczba osi:
  1
  Sider:
  stål
  Wysokość burty [mm]:
  300
  Podłoga:
  pełna podłoga sklejkowa
  Uchylna:
  nie
  Zastosowanie:
  przeprowadzki / przewód mebli
  ,
  transport towarów w firmie
  Waga przyczepy [kg]:
  116,70
  Dopuszczalna ładowność [kg]:
  633,30
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel