Unitrailer Garden Trailer 201 KIPP med støttehjul, bis-sider og H-800-ramme med grått deksel

 • UNITRAILER Garden Trailer 201 KIPP med vippedrag. Transportareal 200x125 cm. Høyde med tilleggssider og 150 cm ramme. DMC i området 300-750 kg. Sendes hjem til deg av et fraktselskap. 2 års garanti.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT004184
Tilhengerfeste referansenummer: Garden Trailer 201 Kipp
DMC min. [kg]: 300
DMC maks. [kg]: 750
Długość przestrzeni ładunkowej [mm]: 2006
Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]: 1256
Liczba osi: 1
Zastosowanie: przeprowadzki / przewód mebli, transport towarów w firmie
Kolor pokrowca: szary
niebieskiszary
30 320,38 NOK
30 320,38 NOK Pris eks, MVA
Du sparer 5.63% (1808.71NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  Stor Tipphenger - Garden Trailer 201 KIPP

  Hengeren med tipp i sett med ramme med trekk, BIS sider og støttehjul Garden Trailer 201 KIPP, er vår nyeste modell i salgstilbudet. Takket være det store transportarealet på 200 cm x 125 cm, vil det muliggjøre transport av de fleste gjenstander som normalt ikke ville passet i en bil. DMC opptil 750 kg lar hver sjåfør med førerkort kategori B koble det til tilhengerfestet på kjøretøyet sitt. I tillegg gir rammen og BIS-sidene ekstra beskyttelse for de transporterte gjenstandene. Bruk av moderne AL-KO eller KNOTT styreaksel i tilhengeren gjør at ingen humper og hull på veien er til hinder for den, selv ved kjøring med ubelastet transportflate. Sørg for at du transporterer lasten komfortabelt og trygt med Garden Trailer 201.

  Tilhenger med tipp

  Vi leverer tilhengeren hvor som helst med dokumentene!

  Takket være konstant samarbeid med rederier kan vi levere tilhengeren hvor som helst. I Polen samarbeider vi med SCHENKER eller SUUS, som raskt leverer tipphenger til adressen du oppgir. Du trenger ikke bekymre deg for montering, for tilhengeren er plassert på en spesialpall allerede ferdig montert. Etter å ha mottatt den, er alt du trenger å gjøre å gå til kommunikasjonsdepartementet for registrering. Vi utarbeider full dokumentasjon for deg før forsendelse. Dokumentene du vil motta fra oss er: autorisasjonsbevis, godkjenning og kjøpsfaktura. Takket være dette vil prosessen med å registrere en tilhenger ta opptil flere titalls minutter, og samme dag vil du motta et ID-kort og et skilt for ditt nye kjøretøy! Som produsent gir vi 2 års garanti for tilhengeren implementert på over 150 punkter i Polen og Europa.

  Hvis du ikke vet hvor du skal tegne den obligatoriske ansvarsforsikringen eller du ikke har nok tid til å gå og se etter et passende forsikringstilbud, dra nytte av Generalis fortrinnstilbud. Vi tilbyr det til hver kunde som har kjøpt i butikken vår. Hvis du er interessert, kobler vi deg til en spesialist som vil gi deg et tilbud på din tilhengers ansvarsforsikring. På få minutter, uten å forlate hjemmet ditt, til en attraktiv pris, ordner du alle nødvendige formaliteter og forsikrer tipphengeren din!

  Fordeler med henger med tipphenger, BIS-sider, presenning, ramme og støttehjul

  I tillegg til at du får et usedvanlig stort transportareal, tilbyr vi også BIS-rammen og sidene som vil beskytte transporten din i all slags vær. Støttehjulet, som også er inkludert i settet, muliggjør uavhengig manøvrering av tilhengeren når den er koblet fra kroken. Vippedraget og muligheten for tipp gjør at lasting og lossing fra nå av vil gå mye raskere enn vanlig. Denne løsningen er kun tilgjengelig i mer avanserte tilhengere, som ofte koster mye mer enn vårt produkt. En henger med tipp vil være perfekt for oppussing, transport av møbler, transport av ved, byggematerialer, verktøy og alt annet som du har måttet frakte i bilen til nå. Bruk av tilleggssider og ramme med lokk gir hele 150 cm transportflatehøyde. Du kan også feste faste sidestøtter, gulvholdere, et nett for å sikre lasten, eller kjøpe et reservehjul eller hjulklosser. Du kan enkelt justere den til dine behov.

  Lurer du på hvor du skal oppbevare tipphengeren når du kobler den fra kroken? Du trenger ikke ha en garasje eller et spesielt utpekt sted for det. På grunn av at våre tilhengere har vippedrag, kan du sette den på baksiden hvor som helst i garasjen eller lene den mot bygget uten frykt for å skade den.

  Tilhenger med tipp
  Trailer veltet

  Grunnleggende funksjoner til Garden Trailer 201 KIPP tipphenger

  • CHASSIS - den anerkjente nye generasjonen styreaksel fra AL-KO eller KNOTT, med fjærer på torsjonsruller, som gir meget gode kjøreforhold. Tiltbart drag av V-type med WINTERHOFF kulefeste med indikator for riktigheten av koblingen og ståltau. Helårshjul i størrelsen 155/70 R13, som absorberer ujevnheter på veien godt og gir en komfortabel tur med tilhenger. Bærerammen er laget av bøyde stålprofiler, varmgalvanisert, boltet - meget slitesterk og sikker
  • BODYWORK - gulv laget av høykvalitets, vanntett, anti-skli kryssfiner, tykt. 9 mm med mål på en transportflate: 2006 mm lang x 1256 mm bred. Totalmål på tilhengeren: 2906 mm lang x 1685 mm bred x777 mm høy
  • SIDER - total høyde 70 cm, laget av slitesterkt galvanisert stål, beskyttet mot korrosjon. Flerfoldet for større stivhet. Med holdere for arktauet som muliggjør riktig strekking av presenningen. Den bakre sideplaten kan åpnes og demonteres helt. Total høyde med ramme og deksel er 150 cm.

  Ved kjøp, vennligst oppgi DMC -verdien til tipphenger i feltet "Notater for butikk" (punkt O.2 i registreringsbeviset for letthenger). DMC.

  Tekniske mål
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Garden Trailer 201 Kipp
  DMC min. [kg]:
  300
  DMC maks. [kg]:
  750
  Długość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  2006
  Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1256
  Wysokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1500
  Ogumienie :
  155/70 R13
  Koło zapasowe ze wspornikiem:
  opcjonalnie
  Umiejscowienie kół:
  na zewnątrz powierzchni transportowej
  Rodzaj zawieszenia:
  1 oś niehamowana 750 kg
  Hamulce:
  hamowana
  Liczba osi:
  1
  Sider:
  stål
  Wysokość burty [mm]:
  700
  Podłoga:
  pełna podłoga sklejkowa
  Uchylna:
  nie
  Zastosowanie:
  przeprowadzki / przewód mebli
  ,
  transport towarów w firmie
  Waga przyczepy [kg]:
  122,70
  Dopuszczalna ładowność [kg]:
  627,30
  Kolor pokrowca:
  szary
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel