Henger for kategori B med flat grå presenning og støttehjul 200x125 Garden Trailer 201 KIPP DMC 750 kg

 • En tilhenger i kategori B med et transportareal på 200x125 cm. Garden Trailer 201 modell med DMC justert til verdien i dokumentene til bilen din opptil 750 kg. Vi leverer tilhengere direkte til stedet du har angitt. Bestill nå!
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT004226
Tilhengerfeste referansenummer: Garden Trailer 201 Kipp
DMC min. [kg]: 300
DMC maks. [kg]: 750
Długość przestrzeni ładunkowej [mm]: 2006
Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]: 1256
Liczba osi: 1
Zastosowanie: przeprowadzki / przewód mebli, transport towarów w firmie
NOK 7 569,47
NOK 7 569,47 Pris eks, MVA
Du sparer 11.16% (950.72NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  En tilhenger for kategori B med flat presenning og 201 KIPP støttehjul

  Det er en perfekt løsning for enhver sjåfør som ønsker å trygt transportere hageutstyr, møbler eller byggematerialer, kun med førerkort kategori B. Den tilbudte tilhengeren har et transportareal på 200 x 125 cm, så fra nå av har du alt utstyret. mislykket transport med bil, kan du transportere på tilhenger! I tillegg vil den flate presenningen som er inkludert i settet beskytte de transporterte produktene i all slags vær, og støttehjulet vil lette bevegelsen av den frakoblede tilhengeren fra kroken over det flate området.

  tilhenger for kategori b

  Levering av henger med dokumenter til eiers hus

  Lurer du på hvordan vi skal levere den kjøpte tilhengeren i kategori B til deg? Alle tilhengere i Polen og Europa sendes innen 24 timer ved hjelp av rederier. Vi plasserer tilhengere på en spesiell pall i vertikal stilling - de er ferdige, du trenger ikke å montere noe. Kureren leverer dem til det angitte stedet, på det tidspunktet som passer deg, som du avtaler med ham under en tidligere telefonsamtale. Budet er pålagt å ringe deg før levering. Vi legger ved alle nødvendige dokumenter for registrering til forsendelsen. Det handler om kjøpsfaktura, autorisasjonsbevis og godkjenning. Med det komplette settet med dokumenter mottatt fra oss, gå til kommunikasjonsavdelingen og registrer tilhengeren din for kategori B. Hele prosessen vil ta flere dusin minutter, og samme dag vil du motta et lisenskort og et registreringsskilt som lar deg å reise med tilhenger på kroken!

  Du trenger ikke bekymre deg for hvor du skal forsikre din nye tilhenger. Vi tilbyr forsikring fra Generali for hver kunde som handler i vår butikk. Ansvarsforsikring er obligatorisk for hver eier av en biltilhenger, så hver av våre kunder kan benytte seg av et spesialtilbud fra Generali. Uten å forlate hjemmet ditt kan du tegne forsikring for tilhengeren din i løpet av få minutter ved kun å ringe det nummeret vi har oppgitt.

  Hva er fordelene med å ha en tilhenger for kategori B Garden Trailer 201?

  Først av alt, fra nå av bestemmer du når og under hvilke omstendigheter du skal bruke campingvognen din. Du trenger ikke lenger spørre vennene dine om hjelp til transport, og du trenger heller ikke tenke på å leie bilhenger på timebasis. For det andre, når du bestemmer deg for å kjøpe en ny tilhenger for kategori B Garden Trailer 201, får du en 2-års garanti, takket være at bruken er mulig uten frykt for skade. For det tredje trenger du ikke kjøpe et støttehjul, som er et av de mest valgte tilbehørene, fordi det allerede er inkludert i settet! En ekstra fordel er vippedraget, som lar deg raskt laste og losse varer som normalt må løftes eller slippes fra transportflaten. Når som helst når det ikke er nødvendig å bruke tilhengeren, kan den plasseres vertikalt på baksiden i garasjen, under huset eller hvor som helst.

  Hengeren til B kategori Garden Trailer 201 med vippedrag, støttehjul og flat presenning er et sett du ikke finner i supermarkedshengere. Glem å stappe inn kjøretøyet ditt og stadig skitne møbeltrekk, og bekymre deg for været før du drar. Med vår tilhenger kan du bruke en lang rekke tilleggsalternativer som øker funksjonaliteten. Dette kan være tilleggssider, en høy ramme med deksel, eller sidestøtter. Den viktigste fordelen med tilhengeren for kategori B er imidlertid at du ikke trenger noen tilleggstillatelser bortsett fra kategori B førerkort for å bruke den.

  tilhenger for kategori B
  tilhenger for kategori b

  Tilhenger tekniske data for kategori B. Garden Trailer 201

  • CHASSIS - den anerkjente nye generasjonen styreaksel fra AL-KO eller KNOTT, med fjærer på torsjonsruller, som gir meget gode kjøreforhold. Tiltbart drag av V-type med WINTERHOFF kulefeste med indikator for riktigheten av koblingen og ståltau. Helårshjul i størrelsen 155/70 R13, som absorberer ujevnheter på veien godt og gir en komfortabel tur med tilhenger. Bærerammen er laget av bøyde stålprofiler, varmgalvanisert, boltet - meget slitesterk og sikker
  • BODYWORK - gulv laget av høykvalitets, vanntett, anti-skli kryssfiner, tykt. 9 mm med mål på en transportflate: 2006 mm lang x 1256 mm bred. Totalmål på tilhengeren: 2906 mm lang x 1685 mm bred x 777 mm høy
  • SIDER - total høyde 30 cm, laget av slitesterkt galvanisert stål, beskyttet mot korrosjon. Flerfoldet for større stivhet. Med holdere for arktauet som muliggjør riktig strekking av presenningen. Den bakre sideplaten kan åpnes og demonteres helt.

  Når du bestiller tilhengeren vår for kategori B, ikke glem å gi oss DMC -verdien til tilhengeren! I kommentarfeltet, vennligst skriv inn tilhengerens DMC (punkt O.2 i registreringsbeviset). DMC.

  Tekniske mål
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Garden Trailer 201 Kipp
  DMC min. [kg]:
  300
  DMC maks. [kg]:
  750
  Długość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  2006
  Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1256
  Ogumienie :
  155/70 R13
  Koło zapasowe ze wspornikiem:
  opcjonalnie
  Umiejscowienie kół:
  pod powierzchnią transportową
  Rodzaj zawieszenia:
  1 oś niehamowana 750 kg
  Hamulce:
  Nie
  Liczba osi:
  1
  Sider:
  stål
  Wysokość burty [mm]:
  300
  Podłoga:
  pełna podłoga sklejkowa
  Uchylna:
  Tak
  Zastosowanie:
  przeprowadzki / przewód mebli
  ,
  transport towarów w firmie
  Waga przyczepy [kg]:
  122,70
  Dopuszczalna ładowność [kg]:
  627,30
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel