1-akslet tippbil 230 x 125 Garden Trailer 230 KIPP med mesh nedfallssider og H-800 ramme med grått deksel

 • 1-akslet bilhenger med tipp, dimensjoner på et transportareal på 230x125 cm. Maksimal DMC for tilhengeren er 750 kg. Tilhengeren tilhører kategorien lett og trenger ikke ettersyn. Settet inkluderer mesh-sider og en ramme med deksel.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT004478
Tilhengerfeste referansenummer: Garden Trailer 230 Kipp
DMC min. [kg]: 300
DMC maks. [kg]: 750
Długość przestrzeni ładunkowej [mm]: 2304
Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]: 1256
Liczba osi: 1
Zastosowanie: przeprowadzki / przewód mebli, transport towarów w firmie
NOK 50 943,19
NOK 50 943,19 Pris eks, MVA
Du sparer 3.57% (1884.20NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  1-akslet tippbilhenger Garden Trailer 230 KIPP

  1-akslet tippvogn med transportflatemål 230x125. Tilhengersettet inkluderer individuelle utstyrselementer. Støttehjul , som er nyttig ved manøvrering av tilhengeren uten gods eller for å koble tilhengeren til kjøretøyet. Nettingsider øker lastehøyden, noe som gjør at vi kan transportere mer. Et annet utstyr til en 1-akslet tilhenger er en sterk h-800 ramme med grå presenning , som er perfekt for å sikre lasten som må forbli tørr. Takket være ramme og doble sider har vi svært høy transporthøyde for transport av for eksempel møbler eller andre høye elementer. En ekstra fordel med den 1-akslede tilhengeren er muligheten for å folde sammen draget , takket være at vi kan parkere tilhengeren vår hvor som helst. Samtidig sparer du plass i garasjen til andre ting.

  Vi fyller ut alle dokumenter knyttet til kjøp av tilhenger. Vi leverer de bestilte varene sammen med tilhørende dokumentasjon til adressen du har oppgitt innen få virkedager. Etter å ha mottatt tilhengeren din, er alt du trenger å gjøre å registrere deg og forsikre den for å dra full nytte av den.

  1-akslet bilhenger med tipp Hagehenger 230 KIPP

  Umiddelbar levering med et komplett sett med dokumenter

  Etter å ha kjøpt Garden Trailer 230 KIPP letthenger , trenger du ikke å bekymre deg for noen formelle saker. Vi vil gjøre alt for deg for å spare tid og smidig veilede deg gjennom gjennomføringen av bestillingen. Vi vil utarbeide de nødvendige dokumentene for deg som vil være nødvendig for umiddelbar registrering, dvs. godkjenning , kjøpsfaktura og autorisasjonsbevis .

  Hva er fordelene med KIPP Garden Trailer 230 1-akslet bilhenger

  Når du bestemmer deg for å kjøpe vår nye tilhenger, vil du motta en 2-års garanti , takket være at bruken er mulig uten frykt for skade. Vi gir hvert produkt en brukermanual og garantihefte . Alle de viktigste dokumentene leveres til deg sammen med den kjøpte tilhengeren . I tillegg kan du kjøpe tilleggsutstyr når som helst, H-800-rammen med presenning, aluminiumsdeksel eller tyverisikring . Hvis det oppstår spørsmål eller tvil under bruk av tilhengeren - kan du alltid kontakte våre spesialister. De gir gjerne all informasjon og forklarer alt.

  Du kan dra bilhengeren vår takket være vippedraget. Dette muliggjør mye mer komfortabel lasting og lossing av varer som du normalt må løfte eller slippe. Denne løsningen finnes også oftest i mye dyrere campingvogner, noe som påvirker den bedre følelsen av å bruke dem betydelig. En annen fordel med denne løsningen er muligheten for å oppbevare tilhengeren i vertikal stilling med trekkstangen foldet, stående på baksiden. Så du trenger ikke bekymre deg for at tilhengeren skal ta mye plass i garasjen eller ikke får plass på grunn av det utstående draget. Du kan til og med plassere den basert på fasaden til bygningen eller hvor du vil!

  Bred, flislagt, med ramme og grått deksel, Garden Trailer 230 KIPP trailer

  Garden Trailer 230 KIPP er laget av galvanisert stål , noe som gjør den motstandsdyktig mot rust og værforhold. Tilhengeren er utstyrt med en grå presenning med ramme , takket være den har den tilstrekkelig beskyttelse og å oppbevare den utenfor er ikke et problem. Hele strukturen er forsterket av tre bærebjelker montert under gulvet, som støtter transportflaten . Vippedraget gir fri tipping, noe som gjør lasting og lossing av godset veldig enkelt og tar ekstremt kort tid. Derfor, for å møte forventningene til våre kunder, tilbyr vi Garden Trailer 230 KIPP med vippedrag til en attraktiv pris. KIPP Garden Trailer 230 kan ha mange bruksområder. Takket være det kan du trygt transportere byggematerialer, møbler eller spesialiserte enheter, løse varer . Du kan demontere bakluken når som helst ved å ta den av krokene, og dermed få mye mer plass på noen få sekunder. Fra nå av kan du transportere mye mer på en gang.

  1-akslet henger med tipp Hagehenger 230 KIPP

  Garden Trailer 230 KIPP, som alternativ, har et bakbrett som kan åpnes. Dette gir komfortabel lossing og lasting. Det er også mulig å frakte langt gods eller materialer med brettet åpen eller demontert. Det er nok å fjerne det fra krokene og vi kan transportere ulike typer rør, tre, kryssfiner og andre lange gjenstander!

  1-akslet tippbilhenger Hagehenger 230 KIPP

  Tekniske data for Garden Trailer 230 KIPP

  • CHASSIS - styreaksel fra produsenten Knott eller ALKO
  • KAROSS - bæreramme laget av varmgalvanisert stålplate. Det ble brukt buede profiler vridd med skruer. Transportoverflate: gulvet er laget av 9 mm tykk, vanntett, sklisikker kryssfiner.
  • MESH SIDER - høye nettingsider som øker lastehøyden. Helgalvanisert og motstandsdyktig mot værforhold.
  • TREKKBAR - laget i form av bokstaven V, som gir bedre stabilisering av tilhengeren.
  • BALL HITCH - anerkjente produsenter, bl.a. som Winterhoff, Steelpress, AL-KO .
  • Presenning MED RAMME H-800 - Kraftig rammestruktur med slitesterk presenning.

  Du kan kjøpe følgende med tilhengeren:

  • BIS sidebord 40 cm
  • ramme med flatt deksel
  • sikkerhetsnett
  • støttehjul med klemme
  • gulvholdere
  • skvettlapper
  • faste sidestøtter
  • tyverisikring
  • hjulklosser
  • aluminiumsdeksel

  ... og dermed konfigurere den så praktisk du vil

  Med tipp 1 akslet tilhenger Hagehenger 230 KIPP

  Hvis du har ytterligere spørsmål, vennligst kontakt oss via nettchat eller telefon. Når du bestiller en biltilhenger, vennligst oppgi DMC for bilen som skal trekke tilhengeren. Opplysningene om maksimalt tillatt vekt finner du på siste side av registreringsbeviset under overskriften "O.2" . DMC.

  Tekniske mål
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Garden Trailer 230 Kipp
  DMC min. [kg]:
  300
  DMC maks. [kg]:
  750
  Długość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  2304
  Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1256
  Wysokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1500
  Ogumienie :
  155/70 R13
  Koło zapasowe ze wspornikiem:
  opcjonalnie
  Umiejscowienie kół:
  pod powierzchnią transportową
  Rodzaj zawieszenia:
  1 oś niehamowana 750 kg
  Hamulce:
  Nie
  Liczba osi:
  1
  Sider:
  stål
  Wysokość burty [mm]:
  700
  Podłoga:
  pełna podłoga sklejkowa
  Uchylna:
  Tak
  Zastosowanie:
  przeprowadzki / przewód mebli
  ,
  transport towarów w firmie
  Waga przyczepy [kg]:
  129,70
  Dopuszczalna ładowność [kg]:
  620,30
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel