1-akslet tilhenger med tipp Unitrailer Garden Trailer 200 KIPP med støttehjul, nettingsider og H-800 ramme med blått deksel

 • 1-akslet tilhenger med Garden Trailer 200 Kipp med vippedrag. Maksimal DMC opp til 750 kg. Helgalvanisert tilhenger, motstandsdyktig mot værforhold. Enkel aksel på styreaksel med vippedrag og mulighet for tipp.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT004483
Tilhengerfeste referansenummer: Garden Trailer 200 Kipp
DMC min. [kg]: 300
DMC maks. [kg]: 750
Długość przestrzeni ładunkowej [mm]: 2006
Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]: 1063
Liczba osi: 1
Zastosowanie: przeprowadzki / przewód mebli, transport towarów w firmie
NOK 31 158,32
NOK 25 331,97 Pris eks, MVA
Du sparer 7.34% (2467.44NOK), når du kjøper i sett.
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  I sett

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  1-akslet tilhenger med KIPP Garden Trailer 200

  1-akslet tilhenger med KIPP Garden Trailer 200 er svært populær blant våre kunder.Det er en henger for personbil med DMC opp til 750 kg. Den har en bakside som kan åpnes , noe som gjør lasting og lossing mye enklere og raskere. Fordelen med Garden Trailer 200 KIPP-serien er vippedraget , som lar deg sette hengeren på baksiden uten å frykte at det utstikkende draget skal være et hinder. Takket være dette vil vi spare mye plass i garasjen vår. Helgalvaniserte nettingsider , som ser bra ut på tilhengeren, øker i tillegg lastehøyden med så mye som 40 cm . Settet inkluderer en ramme med blå presenning, som er solid laget, ideell for presenningen, som har fleksible deksler. De gir mulighet for en god spenning av presenningen, som ikke vil svaie under kjøring. Støttehjulet , som er inkludert i denne listen, gjør det enklere å manøvrere når det er tomt med tilhengeren. I tillegg forbedrer det tilkoblingen av tilhengeren til kroken på kjøretøyet .

  Vi gjør alle formaliteter knyttet til kjøpet for deg. Vi leverer de bestilte varene sammen med tilhørende dokumentasjon til adressen du har oppgitt innen få virkedager. Etter å ha mottatt tilhengeren din, er alt du trenger å gjøre å registrere deg og forsikre den for å dra full nytte av den.

  1-akslet tilhenger med KIPP Garden Trailer 200

  Alle nødvendige dokumenter og rask levering

  Når du kjøper en Garden Trailer 200 KIPP-modell fra oss, trenger du ikke bekymre deg for noen formelle saker. Vi vil gjøre alt for deg for å spare tid og smidig veilede deg gjennom gjennomføringen av bestillingen. Vi vil utarbeide de nødvendige dokumentene for deg som vil være nødvendig for umiddelbar registrering, dvs. godkjenning, kjøpsfaktura og autorisasjonsbevis.

  Den kjøpte tilhengeren sendes med hele settet med dokumenter innen 24 timer .

  Fordelene med å ha en ny 1-akslet tilhenger fra Garden Trailer 200 KIPP-serien

  Hver av våre nye tilhengere er dekket av en 2-års garanti , takket være at bruken er mulig uten frykt for skade. Vi gir hvert produkt en brukermanual og garantihefte. Alle de viktigste dokumentene leveres til deg sammen med den kjøpte tilhengeren . I tillegg kan du til enhver tid kjøpe tilleggsutstyr, som for eksempel BIS-sider eller et aluminiumsdeksel. Hvis det oppstår spørsmål eller tvil under bruk av tilhengeren - kan du alltid kontakte våre spesialister. De gir gjerne all informasjon og forklarer alt.

  I tillegg kan vår bilhenger tiltes takket være tilttrekket. Dette muliggjør mye mer komfortabel lasting og lossing av varer som du normalt må løfte eller slippe. Denne løsningen finnes også oftest i mye dyrere campingvogner, noe som påvirker den bedre følelsen av å bruke dem betydelig. En annen fordel med denne løsningen er muligheten for å oppbevare tilhengeren i vertikal stilling med trekkstangen foldet, stående på baksiden. Så du trenger ikke bekymre deg for at tilhengeren skal ta mye plass i garasjen eller ikke får plass på grunn av det utstående draget. Du kan til og med plassere den basert på fasaden til bygningen eller hvor du vil!

  Ny 1-akslet henger med tipp for bedre transport

  KIPP Garden Trailer 200 er laget av galvanisert stål , noe som gjør den motstandsdyktig mot rust og værforhold . Hele strukturen er forsterket av tre bærebjelker montert under gulvet, som støtter transportflaten . Vippedraget gir fri tipping, noe som gjør lasting og lossing av godset veldig enkelt og tar ekstremt kort tid. Derfor, for å møte forventningene til kundene våre, tilbyr vi KIPP Garden Trailer 200 med omfattende utstyr til en eksepsjonell pris. KIPP Garden Trailer 200 kan ha mange bruksområder. Takket være det kan du trygt transportere byggematerialer, møbler eller spesialiserte enheter . Du kan demontere bakluken når som helst ved å ta den av krokene, og dermed få mye mer plass på noen få sekunder. Fra nå av kan du transportere mye mer på en gang.

  1-akslet henger med tipp og blå presenning

  KIPP Garden Trailer 200 har et bakbrett som kan åpnes. Dette gjør lasting og lossing ekstremt enkelt. Det er også mulig å frakte langt gods eller materialer med brettet åpen eller demontert. Det er nok å fjerne det fra krokene og vi kan transportere ulike typer rør, tre, kryssfiner og andre lange gjenstander!

  1-akslet tippbilhenger med blå presenning og ramme

  Tekniske data for KIPP Garden Trailer 200

  • CHASSIS - styreaksel fra produsenten Knott eller ALKO - laget på spesialbestilling av Unitrailer. Hjuldimensjoner: 155/70 R13. Tilttrekk "V" type, som når som helst kan foldes under gulvet på tilhengeren.
  • KAROSS - bæreramme laget av varmgalvanisert stålplate. Det ble brukt buede profiler vridd med skruer. Transportoverflate: gulvet er laget av 9 mm tykk, vanntett, sklisikker kryssfiner.
  • SIDER - Doble, galvaniserte grunnsidebord, 30 cm høye, og ekstra nettingsider, 40 cm høye. Alle sider kan demonteres. Bakluken åpnes.
  • RAMME MED Presenning - Slitesterk, lett struktur på rammen. Med en solid, rivebestandig, tykk presenning.

  Du kan kjøpe følgende med tilhengeren:

  • sider opp til 40 cm
  • flatt deksel + flatt stativ
  • sikkerhetsnett
  • støttehjul med klemme
  • gulvholdere
  • skvettlapper
  • faste sidestøtter
  • tyverisikring
  • hjulklosser
  • Aluminiumsdeksel

  ... og dermed tilpasse den til dine behov!

  1-akslet tilhenger med støttehjul og nettingsider

  Hvis du har ytterligere spørsmål, vennligst kontakt oss via nettchat eller telefon. Når du bestiller en biltilhenger, vennligst oppgi DMC for bilen som skal trekke tilhengeren. Opplysningene om maksimalt tillatt vekt finner du på siste side i registreringsbeviset under punktet "O.2" . DMC.

  Tekniske mål
  Tilhengerfeste referansenummer:
  Garden Trailer 200 Kipp
  DMC min. [kg]:
  300
  DMC maks. [kg]:
  750
  Długość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  2006
  Szerokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1063
  Wysokość przestrzeni ładunkowej [mm]:
  1500
  Ogumienie :
  155/70 R13
  Koło zapasowe ze wspornikiem:
  opcjonalnie
  Umiejscowienie kół:
  na zewnątrz powierzchni transportowej
  Rodzaj zawieszenia:
  1 oś niehamowana 750 kg
  Hamulce:
  niehamowana
  Liczba osi:
  1
  Sider:
  stål
  Wysokość burty [mm]:
  700
  Podłoga:
  pełna podłoga sklejkowa
  Uchylna:
  nie
  Zastosowanie:
  przeprowadzki / przewód mebli
  ,
  transport towarów w firmie
  Waga przyczepy [kg]:
  116,70
  Dopuszczalna ładowność [kg]:
  633,30
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel