Påløpsbremser for tilhengere

Antall produkter funnet: 23

Påløpsbremser for tilhengere med brems, med AL-KO eller KNOTT akslinger, med tillatt totalvekt 700-3500kg. Nødvendig for tunge hengere, og forbedrer kjørekomfort.

Hamulec najazdowy do przyczepy

Påløpsbrems for tilhenger

Påløpsbrems er nødvendig om vi ønsker å beholde sikkerhet og komfort med en tung henger, som har en tillatt totalvekt over 750kg. Bremsen er nødvendig for å bremse ned en tung henger med din bil. Ved bremsing vil tilhengeren presse mot hengerfestet, og påløpsbremsen vil derfor også bremse. Slik blir bremsingen mer effektiv. Bremseelementer på bilen blir ikke brukt opp fortere, og vil derfor vare lengere.

For å velge den riktige påløpsbremsen må du først sjekke produsenten av dine akslinger. Mest påpulære akslinger kommer fra AL-KO og KNOTT. Deretter sjekk hvilken type drag din tilhenger har. Du kan enten ha en "V"-type, eller en "T" - type drag, basert på hvordan den ser ut. Deretter må du sjekke om ditt drag er firekantet eller rund, og kontrolere diameter på din hengerfestekule. Når du har all denne informasjonen kan du velge den riktige påløpsbremsen. Det er ganske komplisert å velge en påløpsbrems, derfor om du har noen stpørsmål, ta kontakt med oss, vi vil hjelpe deg å velge den riktige påløpsbremsen til din henger.
pixel