Reservedeler og tilbehør til tilhengere

Antall produkter funnet: 783

Tilhengere med tillatt totalvekt opptil 750kg fra UNITRAILER. Tilhengerne sendes på palett. Utrolig tøffe lett tilhengere perfekt for hus og hage. Tilgjengelig med ekstrautstyr: kapell med ramme, flat pressening, ekstrakarmer og nettinggrind. Tilhengere i forskjellige lengder for førerkort klasse B. Bestill via telefon eller nettsiden!

Przyczepki samochodowe

Tilhenger med tillatt totalvekt opptil 750 kg

Tilhenger med tillatt totalvekt opptil 750kg er den beste måten for å gi din bil ekstra last. For en liten del av prisen du måtte ha betalt for en større bil, kan du få en tilhenger, som lar deg trygt frakte all slags last. Hvis du leter etter en tilhenger vet du sikkert hva du skal bruke den til. Imens du bruker tilhengeren vil du sikkert finne på flere bruksområder for den. Alle har i hvert fall en gang vært i en situasjon, hvor du ikke har mer plass i bilen, og du må kjapt frakte noe, og vet derfor hvor bra det er å ha en egen tilhenger.

En tilhenger gir iallefall stor grad av uavhengihet og komfort. Parkert på bakkarmen er den alltid klar for bruk, og tar veldig lite plass. Når du kjøper en tilhenger får du trygghet når du handler hvitevarer, jobber i din hage, eller når du drar på lengere tur. Tilhengeren etter første bruk vil være et verktøy som gjør livet ditt enklere. Du vil ikke måtte låne tilhengeren, bekymre deg for dens tekniske stand, eller sørge for at den blir levert tilbake i tide. En egen tilhenger har mye flere fordeler enn en som er lånt.

Lette tilhengere - Perfekt for hus og bedrift

Lette tilhengere kan kjøres med, med førerkort klasse B. De fleste biler er i stand til å bruke en tilhenger med maksimalt last, som gir deg over en halv ton av last. Tilhengere behøver ikke å gå gjennom EU kontroll hvert år, etter at den blir registrert kan du kjøre med den uten å huske på noen formaliteter.

Tilhengere fra UNITRAILER - tøffhet og trygghet

Tilhengere fra UNITRAILER ble designet med tanke på høyeste styrke og brukestandarder. Hver tilhenger har muligheten for å gi den ekstrautstyr, som gjør det mulig å sette den opp etter dine behov. Av tilbehør vil du finne : Støttehjul, reservehjul, flat pressening eler kapell med ramme.

Tilhengere fra UNITRAILER har en åpenbar bakkarm og bærebjelke under gulvet, som gir rammen stivhet. Vi bruker komponenter fra velkjente tyske produsenter, som gir garanti på mange år av bruk uten problemer. Ved produksjon bruker vi de nyeste løsninger som styreaksler, som gir veldig gode kjøreegenskaper og ingen hopping selvom en kjører uten last. Plast skjermer og galvanisering på alle stålelementer som beskytter mot rust. Vi er sikkre på at våre tilhengere møter de høyeste standarder, og derfor gir vi 2 års garanti.

Tilhengerne sendes rett fra vår lager til en adresse du oppgir. I forsendelsen får du alle dokumenter som trengs for å registrere hengeren. Når du kjøper tilhengeren hos oss, kan du få den i løpet av en kort tid, rett hjem! Ta kontakt med oss for hjelp til å tilpasse hengeren til dine behov!
pixel