Angrerett og retur

 Rett til å angre på kontrakten

Kun Kunde som samtidig er Forbrukeren, har en 30 dagers angrerett. Kunde har da rett til å gå fra kontrakten innen 30 dager, uten å oppgi en grunn. Fristen utløper etter 30 dager fra den dagen Kunden, eller en annen person angitt av kunden(ikke transportøren), har mottatt varen. 

For å benytte seg av angreretten, må Unitrailer sp. z o.o. Kuźnicza 6-8, 21-040 Świdnik, e-mail unitrailer@unitrailer.eu informeres med en tydelig bekreftelse (for eksempel via. brev eller e-post) om deres ønske for å gå bort fra kontrakten.

For å kunne benytte seg av angreretten, må skriftlig informasjon sendes innen fristen.

Angrerettens virkning

I tilfelle der angreretten blir brukt, blir hele beløpet mottatt tilbakebetalt, sammen med fraktkostnader (uten ekstra kostnader som følge av valg av en annen måte enn den som er billigst), umiddelbart, og ikke senere enn 14 dager fra dagen, som vi ble informert om bruk av angreretten. Tilbakebetaling skjer på samme måte som ble brukt ved betaling for Bestilling, untatt der Kunde velger en annen løsning; uansett vil Kunden ikke gå i tap som følge av tilbakebetaling. 

Vi kan avholde tilbakebetaling til vi mottar varen i retur, eller bevis på at varen er tilbakesendt, med tanke på hvilken handling skjer først. 

Returadresse:  vennligst send oss varen til vår varehus, Magazyn UNITRAILER, ul. Kuźnicza 6-8, 21-040 Swidnik. Forbruker er forpliktet til å returnere varen umiddelbart, men ikke senere enn 14 dager etter angreretten er benyttet av. For å holde seg til fristen, er den nok at varen er sendt til selgers adresse før denne fristen.

Varen som ble bestilt sendes i retur på kjøperens ansvar og risiko. Kjøperen blir belastet for returfrakt, som blir beregnet individuelt ut i fra vekt, type vare og ved varer som blir sendt på palett, også postnummer.

pixel