Komponenter til aksler og oppheng

Antall produkter funnet: 224

Akslinger og støtdempere fra velkjente produsenter AL-KO og KNOTT med og uten brems i mange størrelser. For akslinger med brems har vi dedikerte bremserør, fester, bremsesko og støtdempere. Sjekk vår tilbud på akslinger og støtdempere.

osie do przyczep, cięgno bowdena, amortyzatory osi

Akslinger for tilhengere AL-KO og KNOTT

Akslinger for tilhengere er en av de viktigste komponenter i tilhengeren. Styrke, tillatt totalvekt og styring er avhengig av akslingen. Gjennom mange år har de største produsenter av akslinger, AL-KO og KNOTT, innført moderne løsninger som har gjort det mulig å fjerne bladfjæring, for en mer moderne løsning - gummifjæring. Tilgjengelig i 2 varianter, akslinger med og uten brems. Disse demper bedre ujevnheter på veien, selv om med liten last, veldig god styring, og styrke som lar disse bli brukt i mange år. Hvis du ikke har funnet en aksling for din tilhenger, ta kontakt med oss. Vi kan bestille den for deg slik at du skal kunne fortsette å benytte deg av fungerende, og sikker tilhenger.

Bowdenwire - bremserør fra AL-KO

Bowdenwire produsert av AL-KO egner seg perfekt for all tilhengere med brems. I vår butikk tilbyt vi bremserør for forskjellige påløpsbremser. Din sikkerhet avhenger av riktig valg og oppkobling av bremserøret, så det kan være lurt å ta kontakt med våre spesialister som kan hjelpe deg med valg av bowdenwire for din tilhenger. Bremserør, er laget av spesielle materialer, som tåler alle slags forhold, som du kan møte på veien. Ikke spar på din, og andres sikkerhet. Bowdenwire blir slitet som alle andre deler, derfor er det lurt å skifte den innimellom.

Støtdempere for tilhengere

Støtdempere fra AL-KO og KNOTT  hjelper til å dempe alle ujevnheter på veien. Om du er opptatt av å ha størst mulig komfort mens du kjører med eller uten last, er støtdempere det beste valget. Disse bør velges etter tillatt totalvekt. Normalt vil produsentene informere om hvor sterke støtdempere er ved farge. Sjekk , hvilken støtdemper passer med akslinger i din tilhenger, eller spør en av våre eksperter, som kan hjelpe deg å velge riktig støtdemper.
pixel