Choose your language
and country
bulgarsk
tsjekkisk
dansk
tysk
gresk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
latvisk
nederlandsk
polsk
portugisisk
rumensk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Hjul, felger, dekk

Antall produkter funnet: 86

Hjul og dekk for tilhengere i populære dimensjoner: 155/70 R13, 165/70 R13, 185 R13C oog 195/50. Felger for tilhenger 10' 13' 14' med hjulbolter 4x100 eller 5x112. Tøffe modeller: Mefro, Rosava, Townnhall, Ovation, Linglong, Radial, Fullrun, Kenda.

Koła felgi opony do przyczepy

Hjul for tilhengere

Hjul for tilhengere kommer som regel med helårsdekk, og må ikke byttes så ofte som på en bil. Man må være oppmerksom på at det er en av de viktigste elementer på tilhengeren hvis det gjelder komfort og sikkerhet. På grunn av dette er det viktig å legge merke til standen på dekkene, og bytte dem når de er slitt. 

Dekk for tilhengerepony bør bli tilpasset med dimensjoner, og lastindeks. For spessielt tunge tilhengere bør forsterket dekk velges, da de kan tåle til og med de tyngste last. All informasjon om dekke finnes på lappen limt på dekket. I vår butikk finner du også teknisk informasjon om varen, som gjør det mulig å tilpasse dekket til din tilhenger. Dekkene bør byttes, dersom slitebanen blit tynnere enn 2mm. Det er alltid lurt å ha med seg et reservehjul. Produsenter vil vanligvis lage plass for å montere spesielle brakett for reservehjul på rammen eller på draget.
pixel