Nyhet

Unitrailer 2312/230 deksel KIPP H-1100 BLÅ

 • Rammepresenning, 110 cm høy, designet for lette tilhengere med lasteromsmål 230 x 125. Passer perfekt til Unitrailer Garden Trailer 230 og Temared 2312. Blå farge.
Produsent:UNITRAILER
ProduktkodeUT004894
Wysokość: 110 cm
Vekt: 500g/m2
Kolor pokrowca: niebieski
NOK 1 018,00
NOK 827,64 Pris eks, MVA
Vi har spesialpris for deg om du bestiller stk. , kontakt oss per telefon nr. +47 800 24 525for å få mer informasjon!
Legg til ønskeliste: Legg til for sammenligning
  Bestill via. telefon+47 800 24 525

  Enkel vareretur

  Kjøp og sjekk hjemmet. I løpet av 14 dager kan du angre uten grunn.
  Vis detaljer
  14 dager for å angre
  Din fornøyelse er viktigst for oss. Du kan returnere bestilte produkter innen 14 dager uten begrunnelse.
  Uten stress
  Takket være integrasjon av vår butikk med Polsk Post kan du kjøpe uten å tenke på at retur av en vare blir problematisk.
  Enkel retur generator
  Alle retursaker går gjennom returgenerator, som gir deg mulighet å sende oss en returpakke.

  Denne varen er tilgjengelig i våre butikker.

  Du kan kjøpe dette produktet uten å bestille via internett. Sjekk hvilken punkter den er tilgjengelig hos i nærheten av deg.
  Sjekk tilgjengelighet

  Unitrailer 2312/230 KIPP tilhengerpresenning - BLÅ.

  Presenning laget av slitesterk PVC med en vekt på 500g/m2.

  Passer for Unitrailer Garden Trailer 230 KIPP med H-1100 ramme for Garden Trailer 230 KIPP eller TEMARED ECO 2312.

  En presenning som passer til Garden Trailer 230 og andre tilhengere med en transportflate på 230 x 125 cm . Dekselet vil passe til en 110 cm høy ramme på høyeste punkt og gavltopp for bedre drenering av vann og snø under kjøring.


  Presenningen til tilhengeren beskytter lasten mot ugunstige værforhold: regn, hagl, snø og sol. Ved å montere den på tilhengeren din trenger du ikke bekymre deg for om du plutselig blir fanget i regnet og lasten blir våt mens du kjører. Presenningen er laget av et tykt, vanntett materiale og selv langvarig nedbør vil ikke lekke den. Den blå fargen på presenningen gjør at den ser perfekt ut for enhver bilhenger og den ser bra ut. Settet, sammen med presenningen, er også ledsaget av et fleksibelt tau med kroker , som lar deg raskt strekke presenningen.


  Presenningen er utstyrt med en åpning bak som letter lasting og lossing av varer fra tilhengeren. Du trenger ikke fjerne hele presenningen for å komme til det transporterte godset. Alt du trenger å gjøre er å løfte to belter som beskytter den bakre delen av presenningen mot uønsket løft mens du kjører eller står. Deretter trenger du bare å rulle opp denne delen og sette den på den øvre bjelken av rammen. På denne måten har du enkel tilgang til innsiden av tilhengeren, selv uten å måtte åpne bakluken. Det er en veldig komfortabel løsning som vil være nyttig under hver tur.

  Tekniske mål
  Wysokość:
  110 cm
  Vekt:
  500g/m2
  Kolor pokrowca:
  niebieski
  Kundevurderinger
  Spør om vare:

  Hvis beskrivelsen av produktet ikke er tilstrekkelig, send oss et spørsmål angående produktet. Vi vil svare deg så fort som mulig.

  Felt merkert med * er obligatoriske
  Close
  pixel