Choose your language
and country
bulgarsk
tsjekkisk
dansk
tysk
gresk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
latvisk
nederlandsk
polsk
portugisisk
rumensk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Kulekoblinger og påløpsbremser

Antall produkter funnet: 67

Koblinger for tilhengere og påløpsbremser for bremset tilhengere. Dersom du vil sørge for sikker kobling til tilhengeren, sørg for å ha en ny kobling i god stand. Hos oss vil du finne koblinger fra  AL-KO, KNOTT, WINTERHOFF og STEELPRESS for tillatt totalvekt 700-3500 kg, og for rimelig pris.

Zaczepy do przyczep

Kulekoblinger for tilhengere

Koblinger for tilhengere brukes for å koble tilhengeren til kjøretøyet. Vi skiller mellom "V", "T" - type drag, firekant og rør. Vi skiller dem etter tillatt totalvekt, vekt på hengerfeste og monteringshull. All informasjon for å velge den riktige modell for din tilhenger, finner du på beskrivelsen av varen. Koblinger kommer med bruksindikator, som lar deg sjekke når det er nødvendig å bytte koblingen. En tilrettelegging som finnes på de fleste koblinger er koblingsindikator. På denne måten kan du være sikker, på at oppkoblingen er riktig og den ikke vil frakobles på veien.

Kulekoblinger med påløpsbrems

Kulekoblinger med påløpsbrems er brukt for tungehengere med tillatt totalvekt over 750kg, de er brukt for å benytte seg av brems på tilhengeren. For lette tilhengere er det ikke nødvendig å ha en brems, men for de større tilhengere er bremsen nødvendig. Den gjør det sikkert å kjøre med tilhengeren og bremsene på bilen blir mindre belastet.

Kulekoblinger blir brukt opp mere, jo større last blir fraktet på hengeren. Hvis tilhengeren er brukt ofte og lastet fult opp vil kulekoblingen måtte byttes oftere. Det er lurt å sjekke din kulekobling hver gang du tar hengeren i bruk. Kulekoblingen er den eneste elementen, utenom stål tråden, som kobler seg til bilen.  Kulekoblinger fra kjente, tyske produsenter som vi anbefaler, er komponenter fra AL-KO, KNOTT, WINTERHOFF og STEELPRESS. Løsningene fra disse produsenter garanterer pålitelighet i en lang tid. Velg en sterk kulekobling, som vil passe til din tilhenger og bestill den rett hjem!
pixel